реклама

реклама

ДАІ Черкащини показує водіям-порушникам відеокадри страшних ДТП. Даішники переконані: така своєрідна «шокова агітація» діє на водіїв як холодний душ, відеоролик та кадри з аварій можуть більше вплинути на психіку водія, ніж штраф, який би йому довелося сплатити.

Фільми, взамін складеному протоколу, демонструють тим водіям-правопорушникам, які допустили незначні порушення ПДР. Інспектори ДПС пропонують переглянути шокуючі кадри з місць скоєних дорожніх пригод з реальними наслідками від аварій. У спеціально облаштованому мікроавтобусі ДАІ з необхідною відеоапаратурою водії-порушники та їх пасажири на наглядних прикладах можуть побачити, якому ризику піддаються їх життя через недотримання норм елементарної поведінки на дорозі.

Крім відеоролика присутні мають можливість також переглянути альбоми, де зібрані фотографії автопригод.

Протягом кожного дня «автобус – кінотеатр» відвідують більше 20 водіїв-порушників, які самі стверджують, що раніше і не замислювалися, до чого можуть призвести їх не завжди обдумані дії.

Як інформує прес-служба ДАІ області, багато черкаських водіїв зізнаються даішникам, що вони ще довго залишаються під враженнями після перегляду відеороликів.

Надалі правоохоронці планують проводити відповідну роботу і серед пішоходів, адже і вони, не задумуючись про наслідки, виходять на дорогу, де кожна помилка чи недбалість може призвести їх до непоправного.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Квіт 06.07.2011 13:49
Не черкаськЕ, а черкаськА ДАІ! Бо державтоІНСПЕКЦ ІЯ - вона, а не воно ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100