реклама

реклама

Керівництву Управління Державтоінспекції Черкаської області надійшов лист-подяка від водіїв-волонтерів з міста Миронівка Київської області.


У листі, який 4 березня надійшов на електронну скриньку Управління, була описана ситуація, в якій доводилось побувати кожному водію – це поломка на дорозі.

«У деяких випадках дуже часто буває не обійтися без сторонньої допомоги, а вона прибуває далеко не відразу. 3 березня, о другій годині ночі водії-волонтери на автомобілі «Мерседес» поверталися з міста Кременчуг додому в село Миронівку. На автодорозі Бориспіль-Запоріжжя, неподалік села Кропивна Золотоніського району, під час руху в автомобіля пробились два колеса. Доїхавши до стаціонарного посту «Золотоноша», водії звернулись за допомогою до інспекторів роти ДПС ВДАІ з обслуговування міста Черкаси, які в той час несли там службу. Державтоінспектори одразу відреагували на прохання про допомогу. Надали водіям потрібні інструменти, допомогли замінити пошкоджені колеса та напоїли гарячою кавою.

Автомобілісти, в свою чергу, виявились вдячними і направили на адресу Управління Державтоінспекції в Черкаській області звернення з подякою за надану допомогу», – пишуть у прес-службі ДАІ області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Oles 07.03.2015 21:04
Респект гайцам. Лет пять назад в Киеве , на Ленинградской площади в пол четвертого утра я распорол два колеса.Остановился таксист , свозил на обьздную, купил я две резины, смонтировал. привез меня обратно и уехал. Денех не взял.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100