реклама
Sucurity Police

реклама

Львівська телерадіокомпанія «Праймедіа» («Радіо 24») придбала черкаську компанію «Агенція відеорішень», що раніше мовила з позивним «Радіо Че». Відповідні зміни до ліцензії мовника внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 5 березня. Про це пише "Телекритика".

Власником ПП «Агенція відеорішень» замість Ореста Сохара стало ТОВ «ТРК "Праймедіа"». Директором замість Любові Правдіної - Наталія Марчук. У редакційній раді Олену Воронкіну і Тетяну Лянну замінили Наталія Марчук і Марта Більська.

За даними єдиного державного реєстру, Наталія Марчук, яка працює в медіагрупі «Люкс» (канал «24», «Радіо 24» і «Люкс ФМ»), очолила черкаську радіокомпанію ще 14 листопада 2014 року. Заяву про переоформлення ліцензії компанія подала 10 грудня, але згодом її доопрацьовувала.

У ліцензії компанії Нацрада змінила також її адресу в Черкасах з вул. Чигиринської, 15 на вул. Горького, 27. Водночас за даними єдиного держреєстру, компанія вже змінила адресу на київську - вул. Володимирська, 61/11 (адреса медіагрупи «Люкс»).

Також Нацрада змінила в ліцензії компанії позивні «Радіо Че» на «Радіо 24» і програмну концепцію - на концепцію мережевого «Радіо 24», об'єднавши дві ліцензії ПП «Агенція відеорішень» (по 12 годин мовлення на одній частоті) в одну ліцензію на 24-годинне мовлення на частоті 101 МГц у Черкасах.

За даними «Телекритики», черкаська радіостанція й раніше ретранслювала мережеве «Радіо 24», роблячи врізки регіональних програм і реклами.

Співвласниками ТРК «Праймедіа» є керівник ТРК «Люкс» Роман Андрейко з дружиною. Пан Андрейко з дружиною є також співвласниками ТРК «Люкс» («Люкс ФМ» і канал «24»), у якій мажоритарним акціонером виступає дружина мера Львова Андрія Садового.

Черкаська компанія «Агенція відеорішень» у минулому працювала в одному офісі із черкаським телеканалом «Вікка», їх очолювала один менеджер - Любов Правдіна. Обидва медіа пов'язували з мером Черкас Сергієм Одаричем і його політичним і бізнес-партнером Михайлом Бродським. Орест Сохар, який володів «Агенцією відеорішень», є багаторічним радником пана Бродського та нині керує інтернет-виданням пана Бродського «Обозреватель».

реклама

Коментарі  

 
+3 #7 СЕЛЯНИН 10.03.2015 09:44
Антоша когда я ходил в школу мне училка вдалбливала в голову что бога нет и наша цель в том числе и моя-коммунизм Меня прожитые годы убедили что та старая швабра со значком Отличника НАРОДНОГО ОБРАЗОВАНИЯ бЕССОВЕСТНО врала перед всем класом
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 Антон 09.03.2015 20:12
Отличная новость, что у нас останется хоть одна нормальная радиостанция, с нормальной музыкой без русской попсятины.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #5 Василь 09.03.2015 12:48
Цитую СЕЛЯНИН:
Мне аполичному совсем безразлично кто собственник медиа-ресурса


Давай, "селянин". Чемодан-вокзал-горловка
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #4 Бобик 09.03.2015 11:52
Цитую Фонтан:
Самопоміч готується до місцевих виборів і витісняє з ринку аутсайдера Одарича.
Мавр (Одарич) повинен піти.
Місто втомилось від нього.

Фонтан он же Федя.... расскажичем тебя лично так обидыв Одарич? Хотя если твое фамилие Воротник или Мамалыга можно ничего не говорить :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 СЕЛЯНИН 09.03.2015 08:49
Мне аполичному совсем безразлично кто собственник медиа-ресурса У меня есть выбор что мне так и что мне не так И мне совсем не безразлично на каких очередных ГРЫНЖОЛОВ УХОДЯТ ДЕНЬГИ ИЗ ТЕХ НАЛОГОВ которые я уплочиваю-плюс 20% НДС за буханку хлеба Почему не происходит разгосударстлен ие СМИ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 федор принципиальный 09.03.2015 08:47
одарич и его окружение липовых демократов давно и само пояло,надо маленький пинок под зад и желательно еще до выборов-41 голос депутатов и вопрос решен,почему медлит Радуцкий непонятно,Саша, вперед !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Фонтан 09.03.2015 07:51
Самопоміч готується до місцевих виборів і витісняє з ринку аутсайдера Одарича.
Мавр (Одарич) повинен піти.
Місто втомилось від нього.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100