реклама

реклама

Ніколи кредит МВФ не розвивав економіку держави, тому що він не створює робочі місця. Таку точку зору виданню «Комментарии» озвучив нардеп 5-7 скликань, екс-мер Черкас Володимир Олійник.

За словами Володимира Миколайовича, «українська влада створила чергову сакральну жертву тепер вже у вигляді кредиту від МВФ, як це було з легендою про Іловайськ, або донецьий аеропорт, або Дебальцеве».

– Постійно розкручуючи тему отримання обіцяних грошей ці шулери від влади сформували месіанську ауру навколо майбутньої події. Мовляв, грошей дадуть – і стане всім жити добре. І тепер наївний український народ чекає кредиту від МВФ в надії на те, що дадуть якусь надбавку до пенсії, зарплати, соціальних виплат. Адже в результаті проведених перших кроків так званих «реформ» люди зубожіли до межі, – говорить Володимир Олійник. – Але поспішаю вас застерегти, дорогі мої земляки, від того шоку, який вам належить пережити в недалекому майбутньому. Ще вчора президент і прем'єр вже закинули в суспільство повідомлення, якого народ поки ще не зрозумів. Гроші отримали не люди, а влада!

Ці гроші підуть нібито на зміцнення гривні, на обслуговування боргу за відсотками. Але, перш за все, на них погріють руки чиновники. А народ залишиться ні з чим!

Тому головний шок для українців, за словами пана Олійника, ще попереду. І вже не за горами.

– Замість поліпшення буде ще більше погіршення. Із 1 квітня в 7 разів підвищуються тарифи на газ, в 5 разів – на електроенергію. І це вже через кілька тижнів.

Але найжахливіше, що ці борги доведеться віддавати. Брали їх правителі, а повертати будуть всі. Вже сьогодні загальний борг України міжнародним кредиторам перевищив трильйон гривень. А це більше 8000 доларів з кожного українця. І ця боргова прірва продовжує зростати. Незабаром буде, як у Шевченка, коли віддавати будуть «і живі, і мертві, і ненароджені».

Мільярди, отримані від МВФ, дозволять ще кілька місяців владі пускати пил в очі своїм громадянам, щоб ще більше вкрасти і розтягнути. Цей транш рятує уряд, але не Україну. Київські шахраї розкрадуть миттєво будь-які суми. Схем вони напрацювали море. А потім вони втечуть, поїдуть, полетять! А віддавати будуть ті, хто живе в Україні, тобто ми з вами!

У черговий раз у народу є шанс переконатися в тому, що це не народна влада і її треба гнати в шию. Ніколи кредит МВФ не розвивав економіку держави, тому що він не створює робочі місця. Нам потрібні не кредити, а інвестиції. Треба сідати за стіл переговорів із представниками Донбасу і домовлятися. Україні потрібен мир, а не війна, робочі місця, а не борги, – переконаний Володимир Олійник.

реклама

Коментарі  

 
+1 #33 Портвейн 777 23.03.2015 10:04
Повiдомленяя для "Прочерк".Тiльки но менi переслали серiал "Ленiнград 46"
знятий на замовлення дуже одiозного каналу НТВ,так от там Олексiй Горбунов
великий та поважний друзяка Ukraine знався у ролi Вiтi-Музиканта.Так шо грошi,як казав ще бiльший патрiот України,Богдан Бенюк не воняють.
Цитата Богдан Бенюк:
"Украинцы — нация предателей, тех, кто постоянно ищет теплое местечко.
"Грубо говоря , нас меняет то , что мы любим , иногда до потери собственной Индивидуальност и". ( И. Бродский ). Верность - дорогой подарок и от дешёвки его не дождёшься..А то "Наш Олексій Горбунов виступав у Черкаській філармонії"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #32 незнайка 18.03.2015 20:26
сматри -ДО САБАЧАЧОЙ ХАТЫНКИ как не было так и нет притензий а ОЛЫЙНЫК ЕСТЬ Во ....как пивнични сусиды кажуть-В ОГНЕ НЕ ГОРИТ И В ВОДЕ НЕ ТОНЕТ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #31 Пошливы 18.03.2015 19:43
Неадекват, у меня хоть какая то галава есть. А у тебя вместа галавы .....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #30 ПС 18.03.2015 18:35
Народної влади в нашій державі ще не було.Всі попередні і нинішні, законодавчі та виконавчі, органи влади були і є шахраями по своїй натурі. Олійники у владі були і є, незалежно яке вони носять прізвище і займають посаду.Шахраї міняють шахраїв, використовуючи посади тільки для збагачення.Шахрай ніколи не здасть шахрая, навіть публічно обливаючи дії одне одного.Нинішні не засудять минулих,нинішні дадуть втекти від відповідальност і минулим, щоб мати можливість самим накивати п`ятими.Над Олійниками прийшов час народу вчинити самосуд,другого покарання вони вже не бояться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+30 #29 013 16.03.2015 15:14
Це ті погані, а ми хороші. Сын Авакова купил в прошлом году квартиру за миллион долларов
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #28 Чукча 16.03.2015 13:15
Цитую федор принципиальный:
А он...,что еще живо.. и продолжает портить воздух,следом за чечетовым,мельн иком,пеклушенко или он.. газет не читает ?

Надо все по справедливости.
Чтобы на двух регионалов выпрыгивал один сегодняшний "патриотический" начальник таможни, налоговой или земельных ресурсов...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-27 #27 федор принципиальный 16.03.2015 12:21
А он...,что еще живо.. и продолжает портить воздух,следом за чечетовым,мельн иком,пеклушенко или он.. газет не читает ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-16 #26 Вячеслав 16.03.2015 11:24
Рыго аналов бывших не бывает и все те кто сейчас сравнивают настоящее с прошлым- периода яныковича,в пользу второго,или они безнадёжно больны,или это 5 колонна,с которой необходимо поработать специальным службам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-15 #25 О.ЧУПРИНА 16.03.2015 11:14
Цитую Лена:
Цитую О.ЧУПРИНА:
Пане ПРОДАЖНИЙ,в нашій країні дійсно не все добре і людям виживати тяжко.І Президент,і Уряд роблять помилки.Але при чому тут ти?Яке твоє свиняче діло до наших проблем.Ти Україну продав і продовжуєш нею торгувати.Ти підтримував злочинців від Януковича і сам є таким же злочинцем.Всі ці роки ти жив за рахунок нашого суспільства,сит но їв,м'яко спав,на вкрадені в українців гроші купував Лексуси і Мерседеси.Заткни свою пельку і не смій чіпати нашу державу.А "Прочерку" не гоже публікувати булькання суб'єктів,які знаходяться поза законом.

Чуприн я смотрю тебе хочется так к власте !!! У тебя был хороший бизнес где он розкажи что умножил ты его на ноль и так хочешь умножить и Украину ????

Полная ерунда!!!Или вы меня,Олейниковс кий адвокат,с кем-то перепутали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-16 #24 Фугас 16.03.2015 11:11
.... дождалось когда .... смердючее открыть. Это уже не твои проблемы. Бери пример со своих относительно порядочных: ищи ствол и тихое место.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100