реклама

реклама

Близько 70 решіток зливової каналізації було викрадено з черкаських доріг протягом останніх трьох місяців. Останній випадок стався по вул. Б. Вишневецького, де невідомі поцупили дві решітки. Анатолій Зінченко, головний інженер КП «ЧЕЛУАШ», яке опікується утриманням черкаських доріг, зазначає, що сума збитків складає близько 20 тис. грн.

– Може здатися, що це сума невелика, але через вкрадену решітку чи люк може статися трагедія значно більшого масштабу. Є ймовірність, що у відкритий колодязь потрапить автомобіль чи, не доведи Боже, людина або дитина. Подібні випадки вже траплялися у Дніпропетровськ – розповів Анатолій Зінченко.

За його словами з травня комунальне підприємство пише скарги на правоохоронні органи з проханням знайти і покарати крадіїв. Крім того, комунальники неодноразово зверталися до керівників райвідділів міліції з проханням посилити роботу патрульно-постової служби, а також перевірити усі пункти прийому металобрухту.  Проте поки що жодних результатів. Тому КП «ЧЕЛУАШ» звертається до небайдужих черкасців з проханням допомогти упіймати крадіїв.

– Якщо ви помітили, що хтось краде каналізаційний люк чи знімає решітку зливової каналізації, негайно телефонуйте 102 або до оперативної служби черкаського міськвиконкому за телефоном 1505. Обов’язково необхідно запам’ятати марку, а при можливості, і номер автомобіля. Це допоможе у пошуку, а то і затриманні крадіїв, – зазначив Анатолій Зінченко.

Він зауважив, що комунальники вже закупили необхідний матеріал, щоб відновити викрадені решітки. Вже виготовлено і готові 20 решіток та два люки, ще 30 на стадії виробництва. Найближчими днями вони будуть встановлені.

Джерело: прес-служба Черкаського міськвиконкому

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100