реклама
Sucurity Police

реклама

«У дні, коли в Росії радіють річниці окупації українського Криму», голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко згадує «наших земляків, які прославили Черкащину, до останнього залишившись вірними Присязі».


«Полковник Юлій Мамчур з Уманщини, командир бригади тактичної авіації у Бельбеку, повів своїх солдатів зі співом «Ще не вмерла України...» на озброєних до зубів окупантів... Майор Олексій Нікіфоров, заступник комбата морських піхотинців у Керчі, своїм батькам у Черкасах говорив, що в нього усе добре навіть тоді, коли комбат перейшов на бік ворога, а тим, хто залишився вірним Україні, загрожувала загибель. Зрештою, Нікіфоров вивів вірних присязі морпіхів у Миколаїв... – перелічує героїв на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» Юрій Олегович. – Усіх черкащан, які достойно показали себе в ті дні, не злічити. Звісно ж, найбільше усім запам'ятався екіпаж морського тральщика з символічною назвою «Черкаси» (бортовий номер U-311), який відмовився здаватися і до останнього йшов на прорив із заблокованого озера Донузлав. Підтримую контакт з командиром тральщика Юрієм Федашем, який став почесним громадянином Черкас і нині продовжує службу у ВМС України. Екіпаж «Черкас», хоча і служить тепер на кількох допоміжних суднах, чекає повернення свого тральщика. І вірить у те, що не забариться й повернення українського Криму!»

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #3 вова 19.03.2015 17:16
действительно достойные люди.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Джафар 19.03.2015 11:36
Спасибо за информацию - про Никифорова даже не знал, что он с Черкасс. "Борзость" (в хорошем смысле) морпехов Никифорова заставляла гордиться нашими бойцами. Знакомый с Керчи рассказывал, что когда их, безоружных, попытались задеть "зеленые человечки" с рашки - морпехи не удержались и начистили врагам физиономии))) Чудом обошлось без пальбы.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 незнайка 19.03.2015 11:26
Глядачам запамьяталыся поездки Ткаченка с И Геращенко в зону АТО Как будто наводить там порядок Надеюсь что она еще вернется и Ю Ткаченко с ней еще стосунки продолжит 90 бюджетных млрд еще не закончились
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100