реклама

реклама

Черкащина поступово відходить від кризових явищ. Про це поінформував начальник Головного управління економіки облдержадміністрації Анатолій Костенко.

– Рівень реальної зарплати на Черкащині за підсумками першого півріччя зріс на 12%. У червні кожен працівник (області – Авт.) в середньому отримав близько 2 тис. грн. заробітної плати, – повідомив Анатолій Олександрович. – Високими темпами зростає рівень роздрібного товарообороту. За січень-червень він зріс на 7%.

Рівень промислового виробництва в області за перше півріччя зріс на 15,5%. Обсяг реалізованої продукції перевищив 10 млрд. грн. «Це ми майже виходимо на суму докризового періоду», – зазначив Анатолій Костенко.

Також начальник обласного управління економіки повідомив, що свідченням покращення життя черкащан є те, що «вільні кошти дістаються з-під подушок та повертаються в економіку».

– З початку року обсяг вкладів населення в банках зріс на 0,5 млрд. грн. Причому 80% з цих коштів повернулися в банківську систему за другий квартал поточного року, – сказав він.

Також Анатолій Костенко озвучив «результати рейтингової оцінки райдержадміністрацій та міськвиконкомів за січень-червень цього року». За його інформацією, перші у списку – Золотоніський, Звенигородський, Катеринопільський райони та місто Ватутіне. Останні місця дісталися Тальнівському, Шполянському, Чорнобаївському районам та місту Черкаси.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100