реклама

реклама

Чигиринщина 25 березня приймала делегацію учнів та учителів з Лисичанської школи №24 ім. Б.Хмельницького. Вони завітали до Чигиринської загальноосвітньої школи №1, також названої на честь видатного українського гетьмана.

Учнівський та педагогічний колективи підготували цікаву програму перебування шановних гостей у навчальному закладі: ознайомили з історією школи, провели різні майстер-класи (лялька-мотанка, Великодня писанка, український сувенір), а на завершення презентували свої кращі вокально-танцювальні здібності та вручили символічні подарунки – гетьманські булави.

Після спілкування з однолітками гості відвідали Резиденцію Гетьмана в Чигирині, Іллінську церкву та музейний комплекс «Батьківщина Богдана Хмельницького» в селі Суботів, пройшли «Стежками Холодного Яру», де побачили Тисячолітній дуб Максима Залізняка та помилувалися краєвидами біля Мотронинського монастиря.

Екскурсійний супровід делегації здійснювала кандидат історичних наук, методист Черкаського територіального відділення Малої академії наук України, лауреат обласної педагогічної премії ім. О.А.Захаренка та обласної краєзнавчої премії ім. М.В.Максимовича, професійний археолог Тетяна Нераденко.

Після перебування на козацькій землі юні мандрівники зі Сходу відвідали Канів, аби вшанувати пам'ять генія українського народу Тараса Григоровича Шевченка, інформують у департаменті освіти і науки Черкаської облдержадміністрації.

реклама

Коментарі  

 
0 #1   27.03.2015 23:27
Одні проффесіонали приймали участь. Жодного любителя від влади!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100