реклама
Sucurity Police

реклама

На Черкащині упродовж доби сталося чотири пожежі через необережне поводження з вогнем.

Так, 26 березня о 13.20 в селі Рубаний Міст Лисянського району на території приватного домоволодіння на вулиці Фрунзе горіло сміття. 


Ще до прибуття рятувальників через сильний вітер вогонь швидко поширився на надвірну споруду. На ліквідацію загорання оперативно прибули вогнеборці Лисянської пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС та місцевої пожежної команди із села Мар’янівка, які о 14.50 пожежу ліквідували. Завдяки спільним зусиллям вогнеборцям вдалося врятувати худобу, яка знаходилася в сусідній будівлі.

У результаті пожежі загинуло порося та вогнем знищено більше 2 тонн соломи.

Цього ж дня аналогічна пожежа сталася в селі Мошни Черкаського району. Спільними зусиллями місцевих пожежних команд із сіл Мошни та Яснозір’я загорання було впродовж 20 хвилин ліквідовано.

Ще одну пожежу рятувальники ліквідували в місті Городище, де на території приватного домоволодіння на провулку Гулака-Артемовського горіло сміття.


Вогонь від залишеного без нагляду багаття швидко поширився на надвірну споруду. На місце події оперативно прибули місцеві рятувальники, які швидко ліквідували загорання.

Цієї ж доби увечері на території домоволодіння на вулиці Тясминській у місті Чигирин сталася пожежа у сіннику. Ще до прибуття вогнеборців вогонь встиг знищити сінник та 300 кг сіна. Черговому караулу Чигиринської пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС знадобилося 15 хвилин, аби повністю ліквідувати займання.

Як з’ясувалося під час перевірки, до пожеж у всіх випадках призвело необережне поводження з вогнем, інформують у прес-службі ДСНС області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100