реклама

реклама

Дорожниками розпочаті ремонтні роботи в анонсовані головою ОДА Юрієм Ткаченком строки. Про це йдеться у повідомленні Служби автомобільних доріг області, що розміщено на їх офіційному сайті. Таким чином дорожники відреагували на критику щодо їх бездіяльності з богу губернатора, що лунала на селекторній нараді 23 березня.

«Останнім часом на керівництво Служби автомобільних доріг у Черкаській області обрушився шквал критики з боку керівництва Черкаської області. А саме Голови Черкаської обласної державної адміністрації Ткаченка Ю.О. та його заступників. Так, у «Прочерку» від 23.03.2015 року з’явилась публікація під назвою «Губернатор дав тиждень на вирішення питань доріг», в якій приведені висловлювання Ткаченка Ю.О. щодо незадовільного стану автомобільних доріг в Черкаській області. Наголошуємо, що вказаний ремонт розпочався завдяки коштам, які надійшли Службі автомобільних доріг у Черкаській області з державного бюджету. Обласна влада участі у виділенні вказаних коштів не приймала. Також, інформуємо, що Службою перераховано кошти в сумі 5,6 млн грн. підрядній організації ДП «Черкаський облавтодор» ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України» за виконані роботи в лютому 2015 року. Завданням на березень поточного року ДП «Черкаський облавтодор» доведено виконання робіт з ямкового ремонту на автомобільних дорогах загального користування, в першу чергу, державного значення», – йдеться в повідомленні.

Як інформують дорожники, фактично, підрядною організацією ДП «Черкаський облавтодор» розпочаті і виконуються роботи на наступних автомобільних дорогах: Н-08 «Бориспіль – Дніпропетровськ», Н-16—, Р 10 «Канів- Чигирин — Кременчук», М-05 «Київ – Одеса», М-12 та на автомобільній дорозі місцевого значення до села Кедина Гора.

Служба постійно звертається до обласної влади, народних депутатів обраних від Черкащини та до Державного агентства автомобільних доріг України, вживає інші заходи щодо збільшення фінансування робіт на автомобільних дорогах області.

На сьогоднішній день, відповідно до доручення Прем’єр-міністра України Яценюка А.П. Міністерством фінансів України спільно з Укравтодором прийнято рішення  про виділення додаткових коштів з державного бюджету для Укравтодору на ліквідацію ямковості на дорогах загального користування. Сума виділених коштів на Черкаську область уточнюється та буде оприлюднена додатково.

«З приводу сумнівів Голови Черкаської ОДА та його заступника повідомляємо, що в телефонній розмові начальник Служби автомобільних доріг  Мартинюк А. Б. повідомив, що 06.03.2015 року він звернувся за допомогою до лікарів у зв’язку з різким погіршенням стану здоров’я, наразі він проходить курс лікування серцево-судинної системи і після завершення лікування будуть представленні відповідні документи визначення діючим законодавством по місцю роботи. Тобто, на лікарняному він знаходиться з 06.03.2015 року, і тому припущення Голови Черкаської ОДА про відсутність його на робочому місці — «більше ніж місяць » – помилкові та не обґрунтовані», – запевнили в Службі автомобільних доріг області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #15 Ну ну... 29.03.2015 10:14
Цитую Реаліст:
Є пропозиція: посадити цього Мартинюка з Автодору у сміттєвий бак......

Революція Гідності дала світу сміттєві баки....
Французька буржуазна революція дала світу гільотину, але її лезо торкнулося і тих хто її вперше став застосовувати і навіть самого Гільйона стратили на гільйотині, тільки після цього все почалося устатковуватися , так що у нас їще все по переду. Головне згадати хто першим кинув клич що до сміттєвих баків і тільки після того як їх самих туди посадять Україна почне приходити до тями.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #14 Фотограф 28.03.2015 22:27
Цитую Пугачова:
а може його так пронесло що він після того і захворів??? :-x :-x :-x

Неа, просто у нево нарушилось слюновыделение, чтобы пилювать на все, как пилювали в эпоху исторического материализма, слюной на все розпорядження и кралы, кралы и кралы...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #13 КедоГорець 28.03.2015 14:39
Цитую ПС:
Дорога до хатинки губернатора-найнеобхідніша дорого до с.Кедина Гора.

Село, де хата губера, називається Коробівка, а не Кедина Гора - це ти переплутав його ПМЖ з колишнім ПМЖ бєглого в рассєю рига - Вовки Олійника. ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #12 Реаліст 28.03.2015 14:35
Є пропозиція: посадити цього Мартинюка з Автодору у сміттєвий бак і провезти по колдо*обинах його чмошних доріг - так, щоб гикалося рік після цього.
Мартинюк, ***, бери лопату в руки - і маслай швидко дірки латать, бо народ не губер - двічі повторювать не буде!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #11 Чукча 27.03.2015 20:15
Губернатор давал неделю на ремонт дорог, прошло уже три дня. Во вторник ждем публичной обкатки отремонтированн ых дорог.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #10 Non name 27.03.2015 19:47
Прочерк, це тупо піар агенство Ткаченка... Повний текст має абсолютно другий зміст... Читати треба на з першоджерела ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #9 Черкащанин 27.03.2015 19:27
Шановні дорожинки, хватить проїдать наші гроші і виправдовуватьс я!
Лопати в руки і на дороги!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!
А не пісьма писать! :sigh:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #8 Тут живу 27.03.2015 18:02
Пишите письма, не пишите, а народ все видит! Дорог НЕТ! Только после пинка губернатора шевелятся.
Потому пусть начальник с больничного сразу идет в топку!
А4 и заявление на стол!!!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #7 Пугачова 27.03.2015 17:47
а може його так пронесло що він після того і захворів??? :-x :-x :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #6 стабилизец 27.03.2015 17:46
"Ушел" как сказал бы Глеб Жеглов. Начинаем красть по новой.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100