реклама

реклама

До 1 квітня активні черкащани ще можуть взяти участь у формуванні  Плану реалізації Стратегії розвитку Черкаської області на період 2015 – 2017 років.

Нагадаємо, процес збору проектних ідей розпочався 19 лютого після  розширеного засідання робочої групи, у ході якого відбулося представлення  вищезазначеної Стратегії.

Запрошуємо громадські організації, представників бізнесу, підприємців, науковців, органи місцевого самоврядування, місцеві органи державної влади та усіх зацікавлених черкащан взяти участь у формуванні Стратегії розвитку області. З більш детальною інформацією, а також з формою заповнення проектних ідей можна ознайомитися за посиланням http://www.oda.ck.ua/index.php?lng=ukr&article=1446.

Заповнені форми можна надсилати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Про це інформує прес-служба ОДА.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 адекватний 29.03.2015 23:34
Ха ха ха . розвиток? Оптимісти однако.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 черкащанин 29.03.2015 00:09
ЕНЕРГЕТИЧНА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ КОМУНАЛЬНОГО СЕКТОРУ.Є В НАС ВУГІЛЛЯ,ДОБУВАЮ ТЬ,ПЕРЕВОДЬТЕ ВСІ КОТЕЛЬНІ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Небайдужий 28.03.2015 14:30
Будь-ласка приберіть стихійні сміттєзвалища, створіть такі умови, щоб викидати сміття в лісопосадках, біля водоймищ та в інших громадських місцях недобросовісні громадяни просто не могли, а якщо всетаки це вчинять, то щоб відповідальніст ь була сувора і неминуча. Причому такі факти повинні широко доводитись до відома місцевої громади.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 СЕЛЯНИН 28.03.2015 12:23
Наша писня гарна нова Почынаем йи знову Хороводить будет БОМОНДША Остальным тихонько присесть и помалкивать пока мусорный бак на голову не одели
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100