реклама

реклама

Той, хто надумає браконьєрити на черкаських водоймах, може дуже швидко реалізувати свої знання і вміння у АТО. Про це – під час прес-конференції 27 березня – заявив керівник новоствореної черкаської організації «Правовий сектор» (із функціями охоронної служби) Олександр Пілюхно.


Він повідомив, що водойми будуть охоронятися військовими, що воювали у зоні АТО і повернулися додому. Для бійців патрулювання на природі стане своєрідним психологічним розвантаженням та можливістю «переключитися» на іншу діяльність, а от браконьєри, яких вони затримають біля водойм, будуть доставлятися у військоммат, а звідти – до зони АТО.

На сполох - напередодні настання сезону нересту - забило Всеукраїнське громадське риболовне об'єднання «Громада Рибалок України». Саме для більш ефективної боротьби проти незаконного вилову риби у величезних масштабах, «Громада Рибалок України» і залучила народного депутата України Сергія Рудика.

Під час прес-конференції він повідомив, що  планує допомагати активістам пальним для проведення екологічних рейдів, інформує прес-клуб реформ.

реклама

Коментарі  

 
+6 #7 Портвей 777 29.03.2015 16:27
Жизнь висит на нитке, а "ПС" думает о прибытке!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #6 S.Б. 29.03.2015 15:08
Оба-нат, власною персоною.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 До уваги волонтерів! 29.03.2015 11:55
Нардепу та новоствореній черкаській організації «Правовий сектор» терміново потрібні: - позашляховики, для патрулювання водойми Кременчуського водосховища; - маскувальні сітки, для маскування місць масового нересту; - маскувальні костюми типу "Кикимора", для маскування діяльності "Громади Рибалок України"; - безпелотники, для спостереження за нерестующимися в невстановлених для цього місцях; - будівельні матеріали, для спорудження блокпостів на всих водних шляхах; - платочки, для бандан та балаклав; - кава, сирокопчена ковбаса, для поїсти ротом, та багато, багато, багато іншого. Номер рахунку для перерахування благодійних коштів буде повідомлено додатково.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Політролог 29.03.2015 08:03
Чергова піар-війна підтверджує, що можливості для піару безмежні і невичерпні. Встигай лише перевдягатися.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Вжесь 29.03.2015 08:02
Усі прибережні села виживають за рахунок браконьєрства...Це давно всім відомо, а якщо оголошена якась боротьба- значить черговий піар перед місцевими виборами, бо інших тем уже не лишилось......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Петрович 28.03.2015 23:08
та зачем в ато, растр...лять сразу без суда и следствия, вы ж "Правовий Сектор", а это выше чем любой суд. какой результат поимки черкасского крутелыка и 2-х друзей с драчами и 160 кг толстолоба (об этом писал прочерк) ??? он в АТО уже или осужден ???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 коля 28.03.2015 21:08
Рудик - клоун, що скажеш. Трохи адовбав своїм "креативом". Краще ним займіться, як депутатом, що має , увага, щось робити в цьому довбаному житті. Може доси ділити на хорощих і поганих, а просто робити
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100