реклама

реклама

У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького серед студентів відбувся конкурс читців, присвяченений 80-річчю з дня його народження Василя Симоненка.

Більшість учасників конкурсу доволі вправно і переконливо декламували вірші поета. Окрім того, студентка  ННІ іноземних мов Таміла Глизь дуже проникливо і чудово співала Василеві «Лебеді материнства». А першокурсник психологічного факультету Микола Сидоренко відзначився тим, що прочитав вірш-посвяту Симоненку, інформують у прес-службі вишу.

За підсумками конкурсу члени журі визначили його переможців і призерів. Перше місце дісталося третьокурсниці ННІ української філології та соціальних комунікацій Крістіні Усовій.

Перемога в конкурсі дісталася Крістіні Усовій

Перемога в конкурсі дісталася Крістіні Усовій


Друге місце вирішено було віддати відразу двом поціновувачам поезії Симоненка: Василеві Дунаєвському – третьокурснику ННІ історії і філософії та Аліні Гонтаренко – третьокурсниці ННІ іноземних мов.

Відразу троє студентів вибороли третє призове місце – Анастасія Пашинська – першокурсниця психологічного факультету, Людмила Білогруд – третьокурсниця ННІ української філології та соціальних комунікацій і Микола Сидоренко – першокурсник психологічного факультету.

Від імені ректорату університету переможці конкурсу отримали грамоти, пам’ятні дарунки та грошову винагороду. Заохочувальні призи, перш за все, книги отримали ще четверо учасників конкурсу.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100