реклама

реклама

Після вчорашньої сесії Черкаської міськради, на якій депутати скасували рішення міського голови про поновлення на посаді заступника міського голови Володимира Шабанова, а також не дали повернутися на посаду колишньому секретарю міськради Анатолію Каленчуку, на черкаському сайті «Провінція» з’явилася публікація «Смикач за мантії». Її автор припускає, що ні згаданому Шабанову, ні Каленчуку дані посади вже не потрібні, а затіває все це діло впливовий політик-черкащанин Володимир Олійник.

«Прочерк» вирішив дізнатися думку самого нардепа Володимира Олійника з цього приводу.

– Якщо хтось думає, що я до цієї всієї судової тяганини причетний, то на ту людину просто вплинула спека. Скажу вам так: за час свого перебування на посаді міського голови Черкас я не вкрав жодного шматка землі, не розвалив жодного підприємства. І нині домагатися повернення на посади в міськраду певних людей, щоб на щось там впливати, я не збираюся. Я людина публічна і якби я справді брався за те, про що пишуть, мій почерк би побачили. Однак, нинішня влада своїми діями провокує мене до того, що я скоро братимусь за її перевірку. Я запитаю за кожну копієчку. У мене свого часу не було такого, щоб міськрада одразу відміняла якісь рішення суду, чи щоб протест прокурора був відхилений. Якщо є рішення суду, його треба виконувати, – говорить Володимир Миколайович. – Особисто ж у мене з Шабановим та Каленчуком нормальні ділові стосунки. Вважаю, що Володимир Шабанов добре виконував би свої обов’язки заступника міського голови. Бо він по характеру буквоїд. Був навіть випадок, коли він мені, як юристу, заперечував. А Анатолій Каленчук теж достатньо досвідчена людина. Але не в цьому справа. А в тому, що є рішення судів стосовно обох цих осіб, які не виконуються.

Фото взяте з сайту УНІАН

реклама

Коментарі  

 
-2 #6 Професор Очерк 11.08.2010 16:27
Цитую Друг:
конкурента, який ну дуже швидко починає наберати обертів

Пишеться не набЕрати, а набИрати, Друг ти тамбовський :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Друг 11.08.2010 15:38
А "Провінція" і раденька, що знайшла помилку у свого конкурента, який ну дуже швидко починає наберати обертів і наступати їй на п'яти :)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #4 Fars 11.08.2010 11:54
Над оЧеПатками "Прочерка" уже поизмывалась "Провинция": http://pro-vincia.com.ua/news-h-6386.html
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 procherk 11.08.2010 11:03
Дякуємо уважним читачам за уточнення. Буде виправлено
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 Маасквич 11.08.2010 10:47
Цитую Прискіпливий:
То КалИнчук чи КалЕнчук?..

Где-то так, в диапазоне от Е до И :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Прискіпливий 11.08.2010 09:41
То КалИнчук чи КалЕнчук?..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100