реклама
Sucurity Police

реклама

Екс-регіонал, депутат облради Анатолій Кузьмінський не виключає, що братиме участь у виборах ректора Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Про це Анатолій Кузьмінський повідомив в коментарі «Прочерку».

Він також відреагував за заяви деяких активістів, які прогнозують повернення Кузьмінського і в політику.

Як зазначив Анатолій Іванович, він немає ніяких політичних амбіцій.

– Для мене неперехідна цінність – це університет, де я вчився і працював, і колектив якого ціную. Цей колектив і є мені небайдужим. А політика чи щось інше мене це цікавить.

– У разі повернення в університет наскільки легко буде налагоджувати зв’язки з новими групами впливу, які бачитимуть на посаді ректора когось іншого?

– Подивимося. Життя покаже, бо воно мудріше за нас. Але я принаймні твердо можу сказати, що політичних цілей немаю. Це брудна справа. І якщо я десь і брав участь, то це було вимушено, бо так складалася ситуація. Насправді ж мене цікавить університет, наука, освіта, – наголосив Анатолій Кузьмінський.

Нагадаємо, що Анатолій Кузьмінський раніше очолював ЧНУ.

Як відомо, вибори ректора відбудуться 23 квітня.

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою, мають вчене звання та науковий ступінь і стаж роботи на посадах науково-педагогічних працівників не менше як десять років.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають такі документи: заяву, особовий листок з обліку кадрів з фотографією, автобіографією, копії документів про вищу освіту, наукові ступені та вчені звання, довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду, яка видається відповідно до Порядку проведення обов’язкових попередніх та періодичних психіатричних оглядів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 вересня 2000 р. №1465 («Офіційний вісник України», 2000 р., №39, ст. 1656); копію паспорта, засвідчену претендентом; копію трудової книжки.

Документи надсилати на адресу: 01135, м. Київ–135, проспект Перемоги, 10,
Міністерство освіти і науки України. Телефон для довідок: 481-32-35.

Проте час подання документів завершується і днями вже стане відомо кількість претендентів на посаду.

реклама

Коментарі  

 
0 #27 Марія 08.04.2015 13:20
За Кузьминського колектив проголосує !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #26 лорд Чемберлен 04.04.2015 08:53
Зарплата Кузьминского во времена ректорства: 40 тысяч, 35 тысяч, 25 тысяч, самая маленькая была 15 тыс. Это в то время, когда он отменил надбавки профессорм и доцентам, себе и своим прихвостням платил такие суммы. За год около 200 тысяч гривен.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #25 Отец Федор 03.04.2015 17:51
...а я все таки думаю що Кузьмінський як би Ви тут про нього не казали все ж краще ніж золотопідковний Черевко..

Студентові - МОЛОДЕЦЬ !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #24 Отец Федор 03.04.2015 17:07
Повернення А. Кузьмінського - це не тільки необхідна подія. Це,по-перше, заважатиме розкраданню майна університету, зокрема бази Сокирне, Ботанічного саду, санаторію "Едем" тощо, посилки вже є. По-друге,це забезпечить в університеті об'єктивне і неупереджене винюхування вихлопів ВЕЛИКИХ науковців (Мінаєва, Гусака, Слинька тощо)щодо їх корисності для університету, крім їх імені. По-третє, це дозволить усім поглянути у вічі тих, в кого язик працює не на користь людей, а на вилизування "золотопідковног о" о///// і спрямувати їх зусилля у відповідному напрямку. А те, що вони зараз прагнуть наліпити на людину, яку підтримує більш ніж 90% працівників університету, спаскудити її - це як раз те, що є в їх арсеналі - арсеналі підлих, дрібненьких, самолюбних і паскудних людей (на жаль від науки і освіти).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #23 Студент 03.04.2015 15:02
....а я все таки думаю що Кузьмінський як би Ви тут про нього не казали все ж краще ніж золотопідковний Черевко...Кажете корпус не відремонтував, алеж частина корпусу працює, і це його заслуга... А шо Черевко встановив монумент напроти Делікату, нащо він потрібен був.... краще б якусь аудиторію відремонтував.(**********..Вибачте...Понабирав собі дівчат котрі нічого нетямлять в діловодстві...//////////////////. Взагалі як можна було ставити на чолі університету людину яка так ***********на рівні держави...де та славнозвісна золота підкова...Моя думка якщо залишиться Черевко буде Вам всім замість університету ЗОЛОТОПІДКОВНА БУРСА...Маємо те що маємо... Слава Україні!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #22 О,Б. КУРЕНИЙ 02.04.2015 12:03
Цитую О.ЧУПРИНА:
Цитую качок:
краще вже кузьма, ніж золотопідковник

А найкраще-нові обличчя!

Сильно сказано, колега!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #21 dfcz 02.04.2015 11:15
1 квітня
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #20 О.ЧУПРИНА 02.04.2015 11:06
Цитую качок:
краще вже кузьма, ніж золотопідковник

А найкраще-нові обличчя!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #19 Антоніна Іванівна 02.04.2015 09:55
"Его деятельность обеспечила желание коллектива возвращения Кузьминского" Фугас, про який колектив Ви говорите?отих осіб 5, що наживалися на роботі простих доцентів? Ну ті так, хочуть повернення, бо увірвалися фінансові потоки, але ж то не колектив, а так собі "банда мєсного разліва"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #18 лорд Чемберлен 02.04.2015 09:24
Сначала Кузьминский быд коммунистом, боролся с религией, потом когда партия накрылась, он предал идеалы и быстро перекрасился. Сделал карьеру чиновника. Чтобы получить ректорское место он служил доверенным лицом Уцчмы в 1999 году и принуждал голосовать за Кучму. Как приз получил место ректора. В 2004 году вступил в Партию регионов преследовал студентов и преподавателей. После победы оранжевой революции под давлением студентов был с позором уволен. Потом вернулся, создавать сталинский заповедник.И тут его понесло возомнил себя ученым. Строчку перепишет у кого то и статья, создал спецсовет, за бабки принимал диссертации. Потом опять предал, только теперь уже любымые регионы. Снимал портреты Табачника и Тулуба, чтобы в табло не получить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100