реклама

реклама

У селі Берестівець на Уманщині за спільної ініціативи депутатів районної ради Василя Чекаленка та Миколи Гордія відбулася акція з надання матеріально-технічної допомоги працівникам соціальної сфери.

Зокрема, керівникам сільських медичних закладів із сіл Берестівець, Паланка та Родниківка вручили мопеди «Suzuki lets-2», а соціальному працівнику територіального центру, який обслуговує селян у Берестівці, – велосипед «Промінь-2», зазначають у відділі інформаційного забезпечення та взаємодії із засобами масової інформації Черкаської облради.

Голова районної ради Олександр Дячук подякував директору ПОСП «Уманський тепличний комбінат» Миколі Гордію та керівнику ТОВ «Берестівець» Василю Чекаленку за надану допомогу щодо підтримки розвитку соціальної сфери села.

– За підтримки товаровиробників району продовжується акція щодо поліпшення надання медичних та соціальних послуг сільським мешканцям. Надані засоби транспорту вплинуть на оперативність та своєчасність надання медичної допомоги сільчанам. Це дасть можливість врятувати не одне життя, адже саме від первинної ланки залежить лікування жителів району. Подібні акції плануємо проводити й надалі, – сказав голова районної ради Олександр Дячук під час розмови з учасниками заходу.

Окрім того, гості та учасники акції відвідали фельдшерський пункт села Берестівець, на ремонт якого у 2014 році ТОВ «Берестівець» виділило близько 100 тис. грн. Як результат, сільський медичний заклад якісно відремонтовано – забезпечено теплом, водопостачанням та водовідведенням, є необхідні меблі, медичне обладнання та медикаменти.

– Дуже важливо, що в умовах недофінансування закладів охорони здоров’я, районна влада, очільники територіальних громад та керівники господарств надають значну допомогу лікувально-профілактичним закладам Уманщини в напрямку покращення матеріально-технічної бази, проведення ремонтів та благоустрою прилеглих територій, – сказав головний лікар комунального закладу «Уманський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Олександр Новаківський. – Тому вкрай важливим є те, що керівники господарств знайшли можливість для придбання мопедів. Безумовно, це сприятиме своєчасному наданню медичної допомоги жителям сіл Берестівець, Родниківка та Паланка.


реклама

Коментарі  

 
0 #3 Уманский Еврей 03.04.2015 02:59
Ну и зачем им эти мопеды???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 О.Б. КУРЕНИЙ 02.04.2015 11:52
Ну вот и социальни працивныкы уже сели на колёса. Пора и нам организовывать какоёнить громадьське обьеднаня.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 СЕЛЯНИН 02.04.2015 09:25
Кто и зачем СТВОРЮЕТ УМОВЫ НЕДОФИНАНСУВАНН Я Может протягивать ножки по одежке
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100