реклама
Sucurity Police

реклама

Голова комітету Верховної Ради з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Микола Томенко звернувся до уряду та інших профільних структур щодо необхідності підвищення рівня води у дніпровських водосховищах, оскільки нинішня ситуація загрожує знищенням риби.

Приводом до звернення депутата стали результати круглого столу на тему «Яким має бути цивілізоване рибальство в Україні».

Як відомо, з 1 квітня розпочався нерестовий період, але екологи зауважують, що сьогодні на водосховищах річки Дніпро спостерігається осушення нерестовищ через низькі рівні води, внаслідок чого нормальний нерест риби стає неможливим.

У зв’язку з цим з метою створення сприятливих умов для нересту риби та відтворення інших водних біоресурсів необхідно вже протягом квітня поступово підвищувати рівень води в Київському, Канівському, Кременчуцькому, Дніпродзержинському, Дніпровському та Каховському водосховищах, інформують у прес-службі Миколи Томенка.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Портвей 777 03.04.2015 13:53
шо рибки знов захотiлось?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Гека Чепе 03.04.2015 08:28
Правильно, Володимирович! Смотрящим за рівнем води призначить Греся, особливо ретельно наповнити водойми в районі Ірклієва. Бо зовсім халепа :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 незнайка 03.04.2015 08:26
и это с нерешенными проблемами с наполнением госбюджета ИНЫЦЫАТЫВНЫЙ из Чорнобая
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100