реклама
Sucurity Police

реклама

В Уманському краєзнавчому музеї відкрилася виставка «Україна – більше за життя!», присвячена Революції Гідності та подіям, які послідували за цим.

На виставці представлено майже 200 експонатів, чимала кількість із них надана безпосередніми учасниками подій, волонтерами, громадськими організаціями. В експозиції можна побачити каску, прошиту кулями, снаряди, залишки зброї, обгорілий бронежилет, тубуси від гранатометів. Велику цікавість у глядачів викликала військова форма нашого земляка Юлія Мамчура, який показав приклад вірності військовій присязі і народу України, відмовившись здавати російським окупантам авіачастину в Бельбеку.

На особливу увагу заслуговують експонати, зроблені дитячими руками: прапор Євросоюзу, виготовлений учнями міської гімназії, зворушливі листи, вірші і малюнки дітей, написані для бійців АТО.

Окрема вітрина присвячена уманчанам, які загинули під час антитерористичної операції на східних рубежах нашої країни, зазначають у відділі з питань внутрішньої політики виконавчого комітету Уманської міської ради.

– Головне, аби експозиція, що розповідає про героїв, які віддали своє життя за нашу державу і кожного з нас, більше не поповнювалася, і врешті-решт настав мир і спокій в нашій країні, – висловила бажання усіх присутніх заступник міського голови Людмила Кирилюк.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Уманский Еврей 08.04.2015 02:00
А форма Мамчура постиранная?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100