реклама

реклама

Після двохрічної перерви завод «Черкаське пиво» знову запрацював. Нині тут розпочали випуск мінеральної та солодкої води. До кінця року підприємство планує збільшувати потужності, але випускатиме лише воду. Однак в перспективі планується налагодження виробництва пива.

Як повідомив «Прочерку» керівник дистрибуційної компанії «Гладкий А.Г.», голова спостережної ради ЗАТ «Черкаське пиво» Анатолій Гладкий, нині підприємство розливає воду за давальницькою схемою, бо потужності заводу ще слабкі.

– Коли ми прийшли на завод, там було все вирізано, немов після війни. Тож усі лінії потребують відновлення. Нині поставили потужну водоочисну систему. Днями директор заводу летітиме у Німеччину, щоб подивитися на нову заводську лінію, що має велику продуктивність, – розповів Анатолій Гладкий.

Нині продукція заводу під торговою маркою «Квіточка» продається в чотирьох областях України – Черкаській, Кіровоградській, Київській та Житомирській. За словами пана Гладкого, в Черкасах солодка та мінеральна вода з заводу «Черкаське пиво» продається лише в маленьких магазинах, що не належать національним торгівельним мережам, для входження в які потрібні великі кошти

– Воду беремо з артезіанської свердловини, що є на території заводу. Зараз розливаємо 2 тис. пляшок за годину. А нова лінія дасть можливість розливати 12 тис. пляшок за той самий час. На заводі вже працює 40 осіб. Загалом, у відродження заводу вже вклали більше 1,5 млн. грн. – поінформував Анатолій Гладкий.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100