реклама

реклама

Літо – пора не лише відпусток і думок про відпочинок, але і квартирних крадіжок. Поки господарі валяються на пісочку і купаються в морі, в їх житло, цілком можливо, вже лізуть злодюжки. Особливо, якщо замки на дверях старі, і їх легко зламати. Подібне могло статися і з жителем Черкас, коли б не пильний тесть, повідомляє сайт kriminal.tv.

Цей випадок міг би зіпсувати чоловікові не лише все враження від відпочинку, але і наступні декілька місяців. Поки він був у відпустці, в його квартирі господарювали двоє грузинів.

– Близько одинадцятої години я повернувся додому. Піднімаюся на третій поверх, дивлюся, це там живе моя дочка і зять, а там замки лежать на підлозі розбиті. Я відкриваю двері і бачу, стоїть переді мною якийсь чоловік. А другою стоїть на ліжку і розкидає речі. Я його відразу схопив, застосував якийсь прийом, він розвернувся і впав. Цього затримав, а другий побіг наліво, – говорить Олексій.

Правда, далеко втікач втекти не зміг. Люди почули крики і викликали міліцію. Грузина затримали по фотороботу.

– Його затримали біля залізничного полотна міста Городище, коли він намагався доїхати до залізничного вокзалу. За даним фактом райвідділ порушив кримінальну справу за ознакою злочину, що передбаченийо статтею 186 частиною 3 Кримінального кодексу України, – пояснює заступник начальника Городищенського райвідділу міліції Черкаської області Олександр Хамаза.

Вже на допиті один із затриманих пояснив, що на злочин його штовхнула відсутність грошей. Мовляв, приїхав в гості до свого товариша, але квиток купив в один кінець. Щоб роздобути грошей на зворотну дорогу, разом з другом і поліз у чужу квартиру. Однак, міліціонери не вірять в ці байки і перевіряють затриманих на причетність до аналогічних злочинів.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100