реклама
Sucurity Police

реклама

Звільнити низку керівників управлінь та департаментів міської ради – із такою вимогою від імені громадськості Черкас виступив під час сьогоднішньої сесії міськради громадський активіст Даниїл Майоров.


– Ідеться про звільнення Савіна, Отрешка, Сисоєвої, Дядченка і Наумчука, – пояснив кореспонденту «Прочерку» пан Майоров. – Це все – представники Партії регіонів або комуністи, як Савін.

На думку громадськості, це можна зробити після перевірки роботи відповідних виконавчих структур міськради.

Секретар Черкаської міськради Олександр Радуцький, який вів сесію, доручив відділу з питань роботи виконкому проаналізувати роботу керівників всіх департаментів.

Передбачається, що організаційні висновки буде зроблено після свят.

реклама

Коментарі  

 
+1 #27 УЛЬтас!!! ТОЖЕ громада! 30.04.2015 13:23
Serg, ты не груби. Обозвать человека посто! А что ты сделал? Мы громада и мы против того, что на наших нападают. Если я сам видел как может решать вопросы этот директор, то могу всем сказать. А ты вот грязь шкребешь и поливаешь-вот и все! Чем и каким делом ты отметился в этом городе. Не мешай молодым и у которых голова варит!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #26 УЛЬтас!!! ТОЖЕ громада! 30.04.2015 13:01
А да,он стадион к Футболу готовил даже за паручасов порядок был после того, как погода накуралесила, мы знаем - хазяин -респект и УВАЖУХА!!! НАШИХ-НЕ ТРОНЬ!!!! :cry: :cry: :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #25 УЛЬтас!!! ТОЖЕ громада! 30.04.2015 12:57
Спасибо что выставили коментарий!!! Класный сайт у вас!!! МЫ ЗА башковитых людей!ЧЕ вы чепляетесь за партийность .И я вот был октябренком, пионером, так что мне теперь. :-* :-* :-* Общался я с этим Андреем, что приписуют ему региональную а он никогда в партии небыл . Болтают о нем дурню всякую а у него голова как дом советов. Не гоните на него. Свой он мужик и решать может все. ЭХ ТАКИХ БЫ БОБОЛЬШЕ-!!!! ;-) ;-) ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #24 УЛЬтас!!! ТОЖЕ громада! 30.04.2015 11:38
Ждем Результатов!!! А не ХАОСА! ХВАТИТ его в городе колотить. ИСКАТЬ ВЕДЬМ -ОХОТУ надо прекращать! ДАВАЙ работу результат, МЕР!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #23 УЛЬтас!!! ТОЖЕ громада! 30.04.2015 11:35
Словник української мови
Академічний тлумачний словник (1970—1980)
в означеннях
Тлумачення, значення слова «одіозний»:
ОДІО́ЗНИЙ, а, е. Який викликає негативне ставлення до себе; небажаний, неприйнятний. Перекладають усі письменники за дуже малим винятком, але ж у їх власних творах ми не бачимо всіх одіозних ознак перекладацької мови (Олексій Кундзіч, Діези.., 1950, 48); Одіозна фігура.
Словник української мови: в 11 томах. — Том 5, 1974. — Стор. 631.Коментарі (0)
Про сайт · Покажчик · Навмання · Помилка · API · © 2014, Webmezha



А Мы решили что именно за словарем таким есть ОДАРИЧ! И ЧЛЕНЫ ГРОМАДСЬКОЙ РАДЫ!!! И ТОЛЬКО НЕ УБЕРЕТЕ ИХ ДО ВЫХОДНЫХ---ЖДИТЕ... МЫ тоже о себе заявим. Ультрас тоже хочет быть громадой и есть ею и все решать хотим. Вот вчера и футбол перенесли из за нас мы можем ВСЕ! нам пратийностьникч ему .Начнем с Атестатов в школе и детектор лжи принесем!!! Мы суперр!!! Вот увидите!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #22 МИ ТЕЖ ГРОМАДА ЧЕРКАС! 30.04.2015 11:26
Хочемо голосувати не за "МАЙОРОВИХ і ПРИХВОСТНІВ" ,а за економістів, фінансистів, креативних! І яке нам діло в якій він партії хто його друзі, дружина,чи грае він у шахи чи у шахмати. Дивились новини!Цей чоловік пояснив,що непартійний-розумний з пешого речення видно.А ці 2 слов не звяжуть, а громадою себе обзивають. ЗАЧЕРКАЩАН І ОБІДНО!! То ці пацани ще і оббрехали одного, а він ніколи і ні в одній партії не був. То може їх за брехню.....ЛЮСТРУВАТИ!!!НА С же дурять. :eek: :eek: :eek: Як же їм вірить. :-* :-* :-* :-* ГАНЬБА!!!! :-* :-* :-* :-* :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #21 ВИБОРИ СТАРТУВАЛИ!!! 30.04.2015 11:14
Створити робочу групу та провести перевірку кожноГО представника "Громадськості" щодо відповідності займаним посадам та представницьком у статусу - " від Громадськості"
Результати перевірки опрелюднити в засобах масової інформації та прийняти рішення про притягнення відповідних осіб до відповідальност і за поширення неправдивої інформації, про наклеп, переслідування за політичною ознакою, про порушення прав людини на працю та інших Європейських прав!!! ГОТОВІ ДОПОМОГТИ! БРАВО!!!!! БРАВО!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #20 ВИБОРИ СТАРТУВАЛИ!!! 30.04.2015 11:12
Терміново!!! ЗАМІНИТИ Майороа І його гоп-компанію на ту людину,яка відправила коментар "Громада Черкас" на ГОЛОВУ ГРОМАДСЬКОСТІ!! !Читаеш і розуміеш навіть незримо- розумна людина. Я ЗА!!!ГОЛОСУЕМО! !! -ОТ ТАК І ПОЧНЕМО ОПИТУВАННЯ і замінимо тих блудників "майорових" і його НАСТАВНИКА-КЕРІВНИКА Одарича!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #19 Черкащанка 30.04.2015 10:53
СУППППЕ! От саме з цього потрібно починати:ПЕРЕВІ РИТИ ЦИХ ПРЕДСТАВНИКІВ-САМОЗВАНЦІВ- ХТО ЇМ НАДАВ ПРАВО ВІД НАС ГОВОРИТИ,ВЛАШТО ВУВАТИ ХАОС!"А судді-ХТО?" "громада"-ХТО? Ми теж громада-а нас ніхто не запиав, чи хочемо, щоб за нас вирішував питання некая МАРІОНЕТКА Одарича-Майоров.Та заважае працювати.Досить ХАОСУ.Хай почне з себе.Що він сам зробив,яку реформу зміг при своему хамстві запропонувати.АТЕСТАТ ХАЙ ПОКАЖЕ ХОТЬ!А ГРАМОТНИХ КЕРІВНИКІВ ПРИНИЖУЕ, ТОБІ ДО НИХ....ДАЛЕКО НАБРИДЛИ ЦІ НЕУКИ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #18 Черкащанка 30.04.2015 10:50
[quote name="Громада Черкас"]Громада Черкас ВИМАГАЄ:
1) звітувати членів виконкому від "Громадськості"
2) надати правдиву інформацію кого саме і в якому кількісному складі окремих громадських утворень представляють у виконкомі представники "Громади"
3) надати інформацію щодо відвідуваності засідань виконкому представників виконкому від "Громадськості"
4) надати ДЕКЛАРАЦІЇ про доходи та пояснити за який рахунок живуть представники виконкому від "Громадськості"
5) надати дипломи про вищу освіту та трудові книжки !
СУППППЕ! От саме з цього потрібно починати!"А судді-ХТО?" "громада"-ХТО? Ми теж громада-а нас ніхто не запитав, чи хочемо, щоб за нас вирішував питання некая МАРІОНЕТКА Одарича-Майоров.Та заважае працювати.Досить ХАОСУ.Хай почне з себе.Що він сам зробив,яку реформу зміг при своему хамстві запропонувати.АТЕСТАТ ХАЙ ПОКАЖЕ ХОТЬ!А ГРАМОТНИХ КЕРІВНИКІВ ПРИНИЖУЕ, ТОБІ ДО НИХ....ДАЛЕКО НАБРИДЛИ ЦІ НЕУКИ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100