реклама
Sucurity Police

реклама

Одне з головних призначень місцевих виборів, які мають відбутися восени цього року, – це оцінка діяльності уряду Арсенія Яценюка. Так вважає народний депутат України родом із Чорнобаївщини Микола Томенко.

– Цілком очевидно, що сьогодні завдання місцевих виборів – не лише зміна депутатського корпусу в Україні та системи місцевого самоврядування. А, зважаючи на те, що вже більше року, як уряд Арсенія Яценюка запропонував абсолютно іншу логіку бюджетного фінансування та реалізації проектів освіти, охорони здоров’я, спорту, послуг ЖКГ тощо з передачею повноважень та не до кінця зрозумілою системою фінансування цих повноважень на місцях, тому, фактично, ці вибори будуть визначати, наскільки місцеві громади підтримують урядові ініціативи, – вважає Микола Томенко.

Також, на його думку, особливою місією цих місцевих виборів буде індекс ставлення до уряду Арсенія Яценюка та, зокрема, до партії «Народний фронт», яку він очолює, зазначають у прес-службі Миколи Томенка.

– За умов, якщо партія прем’єр-міністра отримає на місцевих виборах переконливу перемогу, це стане серйозним аргументом щодо того, щоб прем’єр і далі залишався на своїй посаді, а його уряд продовжував свої реформи, зокрема, в частині взаємин уряд-місцева влада-місцеві громади. Якщо ж його партія отримає низьку підтримку, це буде необхідною і достатньою умовою для відставки нинішнього уряду та необхідності редагування політики по відношенню до місцевих громад, – зазначив Микола Томенко.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 ЛВВ 29.04.2015 16:04
Тарифи від МВФ і Яценюка, війна від Путіна, девальвація, інфляція, масове безробіття, бідність - це з однієї сторони. З другої сторони - обіцянки Вілкула, Льовочкіна, Бойка, їх любов до народу напередодні виборів. Якщо народ повірить обіцянкам ПР, тоді "усьо пропало".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 незнайка 29.04.2015 15:10
выбор сделан в сторону евроинтеграции Колбасой по 2-20 уже наелись Почему ты противодействуе шь проведению реформ ГРЫНЖОЛОВ уже наслушались- нихто вже нэ згадуе
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Українка 29.04.2015 14:20
Не голосуєм за Яценюка і його команду. Інакше вже пішли з торбою по світу. А то і зовсім залишимось без нічого. Хай сам платить по нереальних тарифах, запроданець.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100