реклама

реклама

Відгуки школярів із села Витачева, що на Київщині, котрі взяли участь у вшануваннях героїв Холодного Яру 25-26 квітня, публікує на своїй сторінці у «Фейсбуці» відомий український громадський діяч і письменник Роман Коваль.

Фото Романа Коваль в соціальній мережі «Фейсбук»

Фото Романа Коваль в соціальній мережі «Фейсбук»


Юлія Козелецька, 6 клас: «Мені поїздка до Холодного Яру дуже сподобалась! Ми побували в дуже цікавих і легендарних місцях. Я відчула могутню патріотичну енергетику, яка змусила мене ще більше пишатися тим, що я українка, і мешкаю в цій славетній країні».

Родіон Радіонов, 7 клас: «Поїздка до Холодного Яру запам’ятається мені на все життя! Тут я дізнався багато цікавого, мої знання поповнилися. В Холодному Яру я вкотре переконався у героїчній історії нашого величного народу».

Тамара Вертелецька, 7 клас: «Мені найбільше сподобались краєвиди Черкащини. Недарма ці краї подарували нашій Батьківщині геніального Тараса Шевченка. Холодний Яр неодноразово надихав нашого пророка. Відвідавши ці місця, я зрозуміла чому це місце так надихає. Дуже вдячна людям, які організували нам цю поїздку».

Тетяна Мороз, 6 клас: «Холодний Яр – це дуже мальовниче та історично багате місце. Найбільше мені сподобалося в Суботові, адже це село тісно пов’язане з гетьманом Богданом Хмельницьким, на честь якого названо гурт мого класу, в якому я навчаюся».

Олексій Дикуша, 7 клас: «Історію рідного краю потрібно знати кожному. Холодний Яр – це одна з найдраматичніших сторінок історії нашої держави. Тут дуже багато цікавих історичних місць. Мені дуже сподобалося».

Максим Кіхтенко, 6 клас: «Холодний Яр мене вразив. Віковічні дерева, мальовничий рельєф, безліч пам’ятників... Ця поїздка відкрила мені багато нового і цікавого з історії України».

Вадим Шевчик, 6 клас: «Особливе враження на мене справив Чигирин – колишня гетьманська столиця. У цьому місці все українське відчувається особливо, не так як в інших місцях нашої держави».

Надія Нещерет, 7 клас: «Черкащина – неймовірний край. Це серце України, її духовний центр. Після поїздки до Холодного Яру, після зустрічей з воїнами АТО я переконалася, що ворог буде вигнаний з нашої землі, оскільки в нас є могутній бойовий дух. І тут це відчувається особливо...»

Вадим Тарадайник, 6 клас: «Найбільше мені сподобалося разом зі своїми друзями мандрувати цими красивими краями. Тут цікаво на кожному кроці. Я хочу неодмінно сюди повернутися ще раз. Дуже дякую тим, хто допоміг нам сюди потрапити».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100