реклама

реклама

Учора була переписана історія аматорського баскетболу Черкащини. Вперше за новітню історію відкритого чемпіонату Черкас сезон завершувався не протистоянням «Ветеран Баскета» та «Черкас». Тиждень тому городяни поступилися молодій команді дублерів «Черкаських Мавп». Нині наша молодь зробила ще один історичний крок. Команда Володимира Чурсіна у важкому та безкомпромісному поєдинку здолала діючого чемпіона – «Ветеран-Баскет» - 80:72, пише «Черкаський спорт».

Серідній вік "Мавп-2" близько 17-ти років!

Серідній вік "Мавп-2" близько 17-ти років!


До звітної гри «Ветеран-Баскет» був єдиною командою, яка у цьому сезоні ще не програвала. Ветерани виграли усі 11 матчів регулярки, включаючи і очну дуель з молоддю нашого клубу, а також півфінальне протистояння «ЧДТУ».

З перших хвилин «Мавпи-2» включили високий темп, яким спробували обеззброїти досвідченішого суперника. У відповідь «Ветеран-Баскет» відповів прекрасною статистикою Назара Панасюка. Захисник у цьому матчі здобув 36 очок і часто протягом гри витягав команду з незручного становища. Більше того, першу половину гри мінімально виграли саме гравці «Ветеран-Баскета» - 33:32.

Вирішальним у фінальному матчі став третій період, у якому «Мавпи-2» зробили ключовий ривок –  23:16. Знайти чергову відповідь «Ветеран-Баскет» не зумів. Відповідно, молода команда Володимира Чурсіна отримала можливість здобути свій перший трофей сезону. Найрезультативнішим гравцем команди у звітній грі став Євгеній Балабан, який здобув 25 очок, відповідно, 19 та 17 балів своїй команді принесли Ткаченко та Голик.

Кращим гравцем відкритого чемпіонату Черкас у цьому сезоні визнано форварда новоспечених чемпіонів – Євгенія Балабана, а кращим тренером наставника «Мавп-2» - Володимира Чурсіна.


Володимир Чурсін, головний тренер БК «Черкаські Мавпи-2»: «Прекрасний активний захист та високий темп – це головні чинники нашої сьогоднішньої перемоги. Ми з хлопцями говорили про те, що треба зіграти з високою концентрацією протягом усієї гри. Ми розуміли, що у першій половині досвідчений суперник буде виглядати переконливо, наша мета була не зменшувати тиск протягом гри і це принесло результат. Сьогодні була доволі жорстка гра і наші молоді хлопці зуміли пройти це випробування».

У бронзовому матчі відкритого чемпіонату міста «Черкаси» переконливо обіграли «ЧДТУ».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100