реклама

реклама

Учора в Ювілейному парку Черкас другий день відкриття паркового сезону розпочався по обіді на центральній галявині.

Традиційні розваги на атракціонах та дитячих майданчиках доповнили музичні виступи. Упродовж декількох годин лунали патріотичні пісні у виконанні вокальної групи благодійного фонду «Час надії».


Поряд зі сценою активісти влаштували виставку хенд-мейду, а майстрині навчали охочих робити оригінальні вітальні листівки. Найбільше це зацікавило дітей: вони виготовили більше сотні маленьких листівок, у яких писали слова підтримки бійцям АТО.


У кількох метрах від сцени АТОвці разом із волонтерами готували смаколики для гостей свята. Військові вирішили почастувати жителів міста звичною для солдат їжею. Таким чином віддячити небайдужим черкащанам, які забезпечують їх харчами на передовій. На вогнищі готували кашу, «сухі борщі» і чай. Згодом до меню додали вареники з капустою та вінегрет, зазначають у КП «Дирекція парків».


– Дякуємо за кожну передачу, яку нам надсилають черкащани. Хотілося б, аби звичайні люди, навіть ті, у кого родичі там не воюють, зрозуміли: що це вже не АТО, а справжня війна на території України. Перемогти ворога ми зможемо лише разом. Коли буде ось такий контакт між солдатами і звичайними громадянами, – сказав боєць 128-ї гірсько-піхотної бригади Володимир Погорілий.


До армійської столової вишикувалась чимала черга. Скуштувати приготоване на вогні міг кожен охочий абсолютно безкоштовно. Охочі ж допомогти у спеціальні скриньки робили благодійні внески на потреби армії.


– Солдатам необхідна підтримка не лише фінансова, а й моральна. Вони багато чого пережили і зараз нам усім слід допомогти їм повною мірою відновити сили, адаптуватись вже до іншого життя. Бачив, як черкащани дякують їм за героїзм, підходять тиснути руки і висловлюють свою повагу. Радий, що такі теплі зустрічі відбуваються у нас в парку, на нашому святі. Сподіваюсь, їм у нас подобається, – зауважив співорганізатор заходу, директор КП «Дирекція парків» Бондаренко Микола.


реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Кренг і Ейприл Онил 08.05.2015 14:22
Слава богу що хоть не з лопати годували. :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100