реклама

реклама

На базі Навчального центру Державної прикордонної служби України в Оршанці відбулася науково-практична конференція на тему: «Друга світова війна (1939-1945 р.р.) й Україна. До 70-ої річниці завершення Другої світової війни. Погляд із сучасності».


Учасники конференції – науковці Національних вузів України, професори, академіки, доктори історичних наук, аспіранти, головний фахівець відділу експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Черкаській області, ветерани Другої світової війни, представники громадськості з питань патріотичного виховання дітей – провели історичний аналіз подій Другої світової війни, їхню роль та вплив на сучасність України.


Учасники конференції висловлювали власні думки стосовно подій часів Другої світової війни та проводили аналогії з подіями, що тривають на сході нашої держави.


Члени заходу домовились продовжити практику подібних конференцій та залучати до них підростаюче покоління, зазначають у прес-службі обласної міліції.


реклама

Коментарі  

 
+3 #5 адекватний 04.05.2015 22:54
А вчора тіж академіки завзято визнавали Велику Вітчизняну війну, а зараз напару з кулею в лоб перекрасилися і гутарять виключно про другу світову. От пристосуванці. Таке враження що більшість українців міняють шапку під хазяїна не задумуючись. Як це вони не визнали що головний вклад в перемогу внесли американці авіаційними нападами на Японію. А головне таким надлюдським і гуманним бобандуванням атомними бомбами мирних міст. Чи ця історія вони не по присідальницьки і на хазяїна тявкати - зась ???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Постовий 04.05.2015 22:47
Найколоритніша фігура на першому фото: академік міжпланетної академії наук.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Та що там казати. 04.05.2015 20:59
Прийшов час, заснування і в Оршанці Громадської ради по аналізу подій Другої світової.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #2 А де АТОвці? 04.05.2015 20:28
А де учасники АТО, про що мова.Не вистачило молодого АТОвця,щоб прогнав збіговисько, ваше час пройшов, на смітник історії. Згадала бабця....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Третя почалася 04.05.2015 20:23
На фото прихильники нашого сусіда. На носі третя, та молодь уже понюхала порох від сусіда. Розмови ні про що, щоб приспати дійсні проблеми сьогодення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100