реклама
Sucurity Police

реклама

Співробітниками відділу податкової міліції Смілянської ОДПІ при відпрацюванні території міста було виявлено незаконний пункт прийому металобрухту розташований на території одного із колективних сільськогосподарських підприємств. Про це повідомив начальник управління податкової міліції ДПА в Черкаській області Сергій Віннік.

 

У ході перевірки виявилось, що нелегальний пункт організував 37-річний місцевий житель, який з метою отримання особистого прибутку на початку 2010 року орендував частину території в КСП та зайнявся скупівлею брухту чорного металу у населення за ціною 2,50 гривень за 1 кілограм. Проте, документів які б давали право на здійснення такого виду документів у чоловіка не виявилось, а свідоцтво про реєстрацію його як платника податків скасовано ще у 2010 році у зв’язку із неподанням податкової звітності. Недійсним виявився і договір про оренду території у КСП, термін дії якого закінчився у минулому році.

Оглянувши територію приймального пункту податківці виявили та вилучили близько 80 тонн брухту чорного металу на загальну суму 200 тисяч гривень.

Проводиться перевірка. Чоловіка чекає відповідальність передбачена ст. 213 КК України «Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом», яка карається штрафом від ста до п’ятисот неоподаткованих мінімумів громадян або громадськими роботами від ста до двохсот годин.

реклама

Коментарі  

 
-1 #2 дядька 15.07.2011 16:33
опять конкур конкура сдал, а налоговики отработали
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Helen 15.07.2011 12:18
Вот уж налоговики разбогатеют!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100