реклама

реклама

В Уманському районі в межах VІ районного фестивалю «Перлини майбутнього – 2015» відзначили 59 обдарованих діток. На свято були запрошені переможці та призери обласних олімпіад із базових дисциплін, конкурсу науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, інших інтелектуальних, культурно-мистецьких конкурсів, спортивних змагань та турнірів.

– Ви запросили нас побувати в нашому минулому і водночас побачити наше майбутнє. Саме ви, шановні педагоги, показали своє вміння і роботу у вихованні молодих талантів. Саме вони дають нам приклад та показують дорогу в майбутнє, – сказав голова райдержадміністрації Віталій Олійник. – Я впевнений, що майбутнє в нас є завдяки вам, наші «перлинки».

Із кожним роком фестиваль набирає масштабності. Щорічно збільшується кількість шкіл, які можуть пишатися своїми учнями, зростає кількість досягнень юних вундеркіндів, які здобувають нові перемоги та подають надію на краще майбутнє.

Водночас, як і обіцяли, на фестивалі підбили підсумки та оголосили переможців районного конкурсу «Учень року – 2015». Серед 11 претендентів перемогу здобула учениця 11-го класу Косенівського НВК, лідер Ліги старшокласників Уманського району Софія Колесник.

Крім того, на фестивалі було також визначено найкращі школи року, зазначають у відділі з суспільно-політичних питань, регіонально-інформаційної політики та зв’язків із засобами масової інформації апарату Уманської райдержадміністрації.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100