реклама

реклама

Попри те, що частина депутатів Черкаської міськради були обрані за списками, а частина по мажоритарним округах, усіх їх секретар міськради Віктор Горкун з початком роботи ради спробував закріпити за певними округами. Однак не всі депутати захотіли працювати в округах. Про це він розповів в інтерв’ю «Прочерку».

– Одна справа депутати, що обиралися по мажоритарні і знають в якому окрузі міста їм працювати. Я ж спробував розмістити по округам і депутатів-списочників. Адже кожному депутату надається фонд матеріальної допомоги виборцям, який становить 16 тисяч гривень. Плюс персональна допомога становить 3 тис 200 грн., на яку депутат може купити лінолеум в якийсь заклад, столи або використати кошти для інших господарчих цілей. Тож я закріпив й інших депутатів за округами, щоб допомагали виборцям. А оскільки округів менше, ніж депутатів, то вийшло по два-три депутати на округ, – розповів Віктор Горкун.

У той же час, за словами секретаря міськради двоє депутатів – Володимир Мамалига і Валерій Воротник – не побажали закріпитися за якимсь округом.

– У нас є чотири округи, де працює по одному депутату. У тому числі, це і мій округ. То чому не почати працювати в цих округах. Одне діло - говорити, а інше діло - взяти собі шматок роботи, працювати з людьми і задовольняти їх звернення, – зазначив Віктор Горкун.

Відзначив він і найактивніших по округах депутатів.

– Дуже активний на окрузі Микола Мирза. Тим більше, що є шлейф напрацювань його з минулих скликань. Тож якщо всі депутати, що змагалися по мажоритарних округах, отримували 400-500 голосів, у Миколи було приблизно тисяча! Це навіть більше, ніж у мене! У той же час, на моєму окрузі за мене голосував кожен другий. Виходить, за нього більше. Уявіть ,яка це оцінка роботи депутата. Щодо інших депутатів, які у цьому скликанні працюють, то можу виділити Сергія Отрешка, Андрія Більду, Володимира Гудзенка, – сказав Віктор Горкун.

Повне інтерв’ю з секретарем Черкаської міської ради Віктором Горкуном читайте згодом на «Прочерку».

реклама

Коментарі  

 
+3 #6 Моховик 18.07.2011 12:16
Горкун - типовий совок. Робота в раді для нього - копати у виборців на городі КАРТОПЛЮ. Про іншу "роботу" Вітя уявлення не має.. :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Депутат сільської ради 17.07.2011 23:45
Вітя як завжди наплете хто зна що, а потім буде його Одарич виручати на сесії.
Ну не може він бути публічним. Одвічно щось набалакає аж вуха у трубочку звертаються.
Після ціх висловлювань щодо активності або пасивності депутатів на окургах чимало людей депутатів пошлють його або *** як це робив Мамалига, або заїдуть по морді. Ну точно риги-ОНАЛ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 пачисюк 15.07.2011 21:19
#1 Аркадій 15.07.2011 17:14
Вид у секретаря якийсь... секвестрований.

Рыгынал с атыпэ. Шо тут скажеш?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Житель Округа 15.07.2011 18:45
А что Отрешко сделал именно для округа?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Александр 15.07.2011 18:11
Володимир Мамалишга та Валерій Воротник закріплені за багатомандатним виборчим округом яким є територія всього міста. Бо вони обрані за партійними списками. так за законом. Як там думають напівграмотні Горкун та Одарич цікавить лише їх самих. Намагання закріпити всіх депутатів за мажоритарними округами - спроби перекласти відповідальніст ь з вільних демократів на інших. Бо скупити голоси та сфальшувати вибори грошей та наснаги вистачило. А от зайцматися округом повинні інші?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Аркадій 15.07.2011 17:14
Вид у секретаря якийсь... секвестрований.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100