реклама
Sucurity Police

реклама

На Черкащині співробітники СБУ виявили факт розтрати державних коштів в особливо великих розмірах з боку службових осіб відокремлених структурних підрозділів державного підприємства «Одеська залізниця».

Встановлено, що протягом 2008-2009 рр. ДП «Одеська залізниця» уклало угоду з фізичною особою про асфальтування проїжджої частини залізничних переїздів на території обслуговування Черкаської та Христинівської дистанцій колії.

Посадові особи держпідприємства перерахували майже 400 тисяч гривень, які приватний підприємець зняв готівкою через касу банку. Натомість, згідно з висновком судового експерта справжня вартість робіт складає близько 70 тисяч гривень.

Таким чином, внаслідок неналежного виконання підрядних робіт, держпідприємство безпідставно перерахувало підприємцю майже 330 тис. грн., повідомляє прес-служба СБУ області.

Слідчі Управління СБ України в Черкаській області порушили кримінальну справу за фактом заволодіння службовими особами відокремлених структурних підрозділів ДП «Одеська залізниця» державними коштами в особливо великих розмірах ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч.2 ст.366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна. Триває слідство.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100