реклама

реклама

rino На понад 18 тис. грн.  адміністративна комісія МВК оштрафувала порушників благоустрою Черкас. На розгляд адмінкомісії було винесено 36 протоколів,  складених муніципальними інспекторами за останніх два тижні, інформує прес-служба черкаської мерії.

За словами директора департаменту муніципальної інспекції Ольги Швець, серед найбільш поширених видів порушень, які фіксують муніципальні інспектори: експлуатація малих архітектурних форм без дозвільних документів, неналежне утримання прилеглих територій (не покошений бур`ян, травостій), торгівля у невстановлених місцях.

Так, у зв`язку з активізацією стихійної торгівлі по вул. Добровольського, 15 та по вул. Смілянській – Вернигори працівники муніципальної інспекції щодня упродовж останніх тижнів чергують на цих територіях та не допускають розкладання товару на вулиці особами, що намагаються здійснювати несанкціоновану торгівлю.

— Для фізичних осіб штраф за несанкціоновану торгівлю складатиме 340, а для юридичних 1700 грн. Тому раджу людям, які вирішать поторгувати у невідведених для цього місцях, подумати. Адже це може досить сильно «відбитися» на гаманці, — попереджає Ольга Швець.

реклама

Коментарі  

 
-1 #10 Kotovsky 19.07.2011 10:37
Добровольского 15 - отличное место, бойкое - как раз между двумя супермаркетами "АТБ" и "Сильпо" и ещё базой "Бакалея". Стихийные торговцы на этом перекрёстке мешают всем, кроме местных жителей.
Ясное дело - торговцы мешают "ЛЮДЯМ зарабатывать". Может тогда Ольга Швец ответит "куда девался" продукотвый рынок по той-же улице Добровольского, только 7 (или 9 - не важно)? Если не знаете, намекну - атостоянок в районе тоже не хватает.
Ну так куда этим "стихийникам" деваться? Или может жителям "700-ки" переться через весь город за пучком свежей петрушки или стаканом малины? Хорошо так рассуждать тем, кто живёт в центре или на Сумгаитской, Седова.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #9 Знавець 19.07.2011 10:30
Муниц. инспекция единственная реально живая инспекция в городе. Целый день на ногах, в мыле. Знаю ситуацию не понаслышке. Недостаток ее в том что десять инспекторов пытаются заниматься всем, мусором, амброзией, торговлей, архитектурой, рекламой, рыться у бабушек в выгребных ямах и сараях. Когда пытаешся объять необъятное, на выходе не ощущаешь результат.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #8 Саша 18.07.2011 21:58
Як же набридло слухати всю цю брехню.........
Я їм за годину можу показати килька десятків правопорушень. А ці 18 000 це не бильше 1% від реального становища
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #7 Петро 18.07.2011 19:00
Цитую Ланос:
На Гоголя палатки з ліфчиками поставив Горний, профспілковий лідер. Разом з Лисаком мають великий блат в обладміністраці ї, того й там нікого не розганяють.

Точно, це найбільші наші "борці з режимом"... :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 скальпПР 18.07.2011 17:08
А чому не можна облаштувати в кожному мікрорайоні місця для торгівлі,де, скажемо за плату, в 5 - 20 грн за місце, селяни могли б продавати свою городину.По- перше:селяни матимуть хоть якись заробіток( в селі з роботою туго,а там 99% етнічних українців)по-друге:ми будемо купляти продукцію вироблену в Україні,(а не привозні овочі і фрукти в супермаркетах), але влада ось уже 20-ь років нищить свого виробника,а найбільше село(українців) ,щоб знищити коріння нації,забрати землю...Влада не просто антинародна - вона АНТИУКРАЇНСЬКА.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Анна Сергеевна 18.07.2011 15:59
Кому нужна эта чиновничья отчетность: "сумы штрафов", "количество протоколов"? и т.д. и т. п. НАС ЭТО НЕ ИНТЕРЕСУЕТ.. Почему остановка Седова завалена мешками с мусором, который во все стороны растаскивают крысы? Лучше купить один мусоровоз, чем содержать муниципальную полицию, от которой все равно толку нету.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Ланос 18.07.2011 14:37
На Гоголя палатки з ліфчиками поставив Горний, профспілковий лідер. Разом з Лисаком мають великий блат в обладміністраці ї, того й там нікого не розганяють.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #3 Сергій Кузляєв 18.07.2011 13:13
Холодний Яр, суми штрафів говорять самі за себе.
Хто ж винен, що народ у нас садомозахисти.
Люблять, щоб їх штрафували.
Ну то хай смітять))))))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Холодний Яр 18.07.2011 12:23
Муніципальна інспекція не знає як себе "проявити". Кругом купи сміття, а вони байки розказують. 8) 8) Чомусь у Вінниці ні сміття на вулицях, ні муніципальної інспекції. :-?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 факт! 18.07.2011 10:33
а когда наконецто эти инспектора заметят, что на гоголя на центральном рынке опять палатки с лифчиками пол дороги загородили. неужели нельзя раз и навсегда освободить проезжую часть, да и тротуар не мешало бы освободить. нигде в европе, куда так любит ездить наш мер такого нету и быть не может! Опять же, а куда смотрит ДАІ или "безпека дорожнього руху" на улицу Гоголя не распространяетс я?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100