реклама

реклама

фото - з архіву

фото - з архіву

У 2008 році на адресу одного з уманських підприємств надійшов товар «частини до автомобілів» загальною вагою 39 094 кг та загальною вартістю 559 369 грн. з Великобританії, який було розміщено на митний ліцензійний склад. Про це інформує прес-служба Черкаської митниці.

Відповідно до Митного кодексу та нормативно-правових документів ДМСУ товари, що ввезені із-за меж митної території України та  зберігаються в режимі митного складу, до закінчення строків зберігання повинні бути задекларовані власником або уповноваженою ним особою до іншого митного режиму чи передані на склад митного органу. Термін зберігання частин до автомобілів – 3 роки – сплинув, а товар так і перебуває на митному ліцензійному складі.

Задекларувати вказаний товар, згідно зовнішньоекономічного договору з власником вантажу, повинен був власник митного ліцензійного складу. Тож відносно директора підприємства складено 2 протоколи про порушення митних правил за ст.. 340 Митного кодексу України. Від пояснень причин такої «забудькуватості» підприємство відмовилось.

Найближчим часом долю забутих товарів вирішить суд

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100