реклама

реклама

Мамалига: Це не справа секретаря міськради закріплювати мене за відповідною частиною міста

Мамалига: Це не справа секретаря міськради закріплювати мене за відповідною частиною міста

Депутат Черкаської міської ради Володимир Мамалига не схвалює ідеї секретаря міськради Віктора Горкуна про те, що кожен депутат (чи списочник, чи мажоритарник) повинен закріплюватися за певним округом. Про це він повідомив сьогодні на прес-конференції.

– У Законі чітко сказано, що я працюю по округу, по якому обраний – по багатомандатному. І це не справа секретаря міськради закріплювати мене за відповідною частиною міста, – зазначив депутат.

Володимир Мамалига також зазначив, що це неправильно, що депутати, закріплені за відповідними округами міста, використовують власні ресурси для ремонту доріг на окрузі тощо.

– За рахунок коштів фонду матеріальної допомоги, що виділені депутатам, вони повинні надавати соціальну допомогу. Депутати повинні працювати там, де обрані. А дороги повинні будуватися коштом міського та державного бюджетів. А депутати повинні визначати розподілення цих коштів та контролювати їх використання. От лише цікаво мені, чому депутатська більшість не підтримала питання про створення депутатської комісії по контролю за ремонтом доріг за минулий рік, коли перед виборами в дороги вкладалися мільйони. Очевидно, депутати не хочуть, щоб ті фірми, які проводили ремонт, зараз усували недоліки, – зазначив Володимир Мамалига.

Нагадаємо, що секретар Черкаської міської ради Віктор Горкун у інтерв’ю «Прочерку» зазначав, що з початком роботи ради спробував закріпити всіх депутатів за певними округами. У той же час, двоє депутатів – Володимир Мамалига і Валерій Воротник – не побажали закріпитися за якимсь округом.

реклама

Коментарі  

 
+1 #12 Думающий 19.07.2011 15:48
Ну и р-рожа! ( фильм "Джентльмены удачи") :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #11 Ланос 19.07.2011 14:18
Антена завжди існувала за рахунок того, що доїли губернаторів. Спочатку їх пресувала, а потім вимагала гроші за лояльність. Так принаймі було з Льошенко і Черевком. Спробували пресонуть Тулуба, а той платить відмовився. От і казочці кінець.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #10 КеДр 19.07.2011 13:49
Мамалига подумав, й вирішив, що ну його на фік - на окрузі ще працювати треба, а не плескати язиком, ще й люди спитать можуть. а так-"гражданін міра", й нікому нічого не винен. От молодець! :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #9 Бульбашка 19.07.2011 13:02
Вся ця так звана депутатська рать з вільних від совісті дермократів, ригионалів -московських посіпак та "фронту змін", якому і так добре і ніякі зміни не потрібні - нагадує нафталінову шушару. Мовчки заглядають в рот Одаричу і "тихенько" приторговують земелькою. Мамалига їм не товариш.. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #8 Черкасець 19.07.2011 12:18
Раз вже мова про мамалигу. то що там з Атненною? Закрилася без грошей влади?Чи працює?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #7 Лечащий врач 19.07.2011 12:13
Виборець, як ся маєте? Мамалига, як і Горкун - типові совки.тільки но дай йому посадуабо гроші і впишеться куди забажаешь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 Інший виборець 19.07.2011 11:59
Ці хлопці добре вміють різними способами заробляти гроші, і здебільшого це брудно, а працювати з реальними проблемами та реальними людьми - це для них вже не рівень. Це ж не резонансно! Краще кричати, що душать пресу, що владі - ганьба... Та ой як далеко одному й другому до того ж Горкуна по кількості добрих справ для черкащан!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Критик-а 19.07.2011 11:31
Шо ж він тут так, бідний, розпинається??! такий же опозиціонер, що аж страшно стає від такої опозиції. Вспомни Президентські Вибори 2010 як ти цю ж опозцію в своїй антені обс***!!! - було??? - БУЛО!!! не дарма її закрили))
а зараз прям такий чесний, що вплинуло на такі переміни?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Аркадій 19.07.2011 11:27
Якщо Мамалига найпасивніший депутат,то Горкун- прибулець з Папуа Нової Гвінеї.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 Kotovsky 19.07.2011 10:17
Воно звичайно легше плескати язиком, а ніж займатися депутатською роботою. Можливо Мамалига з Воротніком саме так собі уявляли роботу депутата. Не "царське" це діло приймати громадян та намагатися вирішити нагальні проблеми конкретного виборця. Краще язиком плескати та займатися самонавіюванням на тему своєї опозиційності та "впливовості".
Якщо я нічого не забув, то Мамалига обраний саме за списком "партії", а не в мажоритарному окрузі, де обирали Особистостей, а не списки. ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100