реклама

реклама

У шести районах Черкаської області в управліннях Держгеокадастру очікуються кадрові зміни. Про це на сьогоднішній нараді щодо розгляду звернень по земельним питанням повідомив в. о. начальника Головного управління Держгеокадастру в Черкаській області Роман Прудкий.


Він зауважив, що нині проведені співбесіди з начальниками районних відділів, інформація була озвучена в Києві.

– Чи не плануєте звільняти і смілянського очільника Держгеокадастру, де взагалі діє сімейний підряд? – уточнила голова облради Валентина Коваленко, яка головувала на нараді.

– Зміни будуть в шести районах. Керівництвом поставлене завдання – ніяких сімейний підрядів, – наголосив Роман Прудкий.

У той же час, Роман Прудкий зауважив, що керує структурою не так і давно, а на наведення ладу треба час.

– Я був призначений 27 квітня. З цього періоду надходять щоденні звернення. Питань дуже багато. І треба в подальшому унеможливити проблемні земельні питання. Тож нами ініційовано створення громадської ради, куди б увійшли представники громадськості з районів, щоб рішення враховували думку всіх сільгоспвиробників. Також розглядається положення сформувати науково-технічну раду, – відзвітував керівник. – Стосовно спірних питань, то є близько 80 судових звернень. Ми беремо в них участь. І я запевняю: робота буде проводитися в рамках законодавства.

Зокрема, за словами Прудкого, проводиться службове розслідування по керівнику Корсунського районного відділу Держгеокадастру.

– На сьогодні ми провели аналіз, зробили інвентаризацію всіх наказів, які були видані обласним управлінням з 2013 році. Заборгованість по розгляду звернень громадян на сьогодні складає близько 3 місяців. Ми це все запускаємо в роботу, але ж за день все вирішити не можливо… – поскаржився Прудкий.

Присутня на нараді депутат облради Наталія Старікова обурилася, що створення громадських рад, на її думку, лише затягне далі процес оформлення землі.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #4 Чукча 22.05.2015 15:00
Цитую Овдиенко:
А БІЛИК В. от **********вже опух...

Постоянно тусуется под администрацией. "Антибиотик" по земельним питанням
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Овдиенко 22.05.2015 13:35
А БІЛИК В. от **********вже опух...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 адекватний 22.05.2015 01:37
Шановна Наталіє преред тим як піаритись поспілкуйтесь з головами сільських рад та працівниками на предмет розуміння законодавства в любій сфері їх діяльності і Ви зрозумієте що такі повноваження під силу максимум 2-3 сільським радам в кожному районі решта вибачаюсь дуже далекі від самого розуміння законодавства не те що від його знання. Досить обманювати себе і народ. У нас гарант заявив що в цілі країні міністрів не можуть знайти поприсідали під грузинів , прибалтів та інших а Ви хочете селам віддіти повноваження одного з найзапутаніших законодавств. ганьба присідальникам. Ви вже в европу привели країну може досить руху в прірву??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 косметолог 21.05.2015 13:13
Товарищ Старікова - не опаздывайте на педикюр. :P У нас тоже свой график!! :D :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100