реклама
Sucurity Police

реклама

Цього року до кадастрових реєстраторів Черкаської області у Центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП) при райдержадміністраціях та органах місцевого самоврядування надійшло 32 298 заяв від громадян щодо проведення державної реєстрації земельних ділянок і надання витягів із Державного земельного кадастру.

Із них землевпорядники задовольнили 31 473 клопотання, що становить 97% від загальної кількості.

Зокрема, фахівці органів земельних ресурсів зареєстрували 12 316 земельних наділів у Національній кадастровій системі та надали 17 730 витягів з Державного земельного кадастру.

Найбільше наділів зареєстрували землевпорядники Черкаського (1 592), Чорнобаївського (1 195) та Шполянського (1 118) районів. Витягів із земельного кадастру більше надали органів земельних ресурсів у Черкаському (2 941), Золотоніському (1 640) та Уманському (1 277) районах, інформують у Головному управлінні Держземагентства в Черкаській області.

Довідка

Із 5 грудня 2014 року на Черкащині фахівці двадцять одного територіального органу Держземагентства розпочали надавати послуги у сфері земельних відносин у всіх наявних в області Центрах надання адміністративних послуг.


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100