реклама

реклама

Голова Черкаської обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Бондаренко пояснив свою відсутність на двох нещодавніх прес-конференціях опозиції: він разом з іншими черкащанами постійно брав участь в безстроковій акції біля Печерського суду в Києві.

Нагадаємо, там нині триває судове засідання у справі Юлії Тимошенко. Однак Анатолій Васильович назвав його не інакше, як судилищем. Каже, що з Черкащини на акції постійно присутні близько сотні людей. У столиці перебуває також майже все обласне партійне керівництво «Батьківщини».

byutomo3

– Сьогодні всі демократичні сили повинні стати на захист Тимошенко, бо сьогодні судять її, а завтра судитимуть всіх інших. Якщо знищать Тимошенко, то фактично знищать демократію в Україні. Як би там не говорили, але на сьогодні в Україні немає лідера, який би міг її замінити, – зазначив Анатолій Васильович.

Крім того, депутату обласної ради Анатолію Бондаренку та депутату Черкаської міської ради Миколі Булатецькому вдалося очолити колону демонстрантів, що пішла до Верховної Ради, щоб заблокувати голосування по Пенсійній реформі.

byutomo1

– Коли Верховна Рада приймала Пенсійну реформу, то там було близько 800 осіб. Люди самі з власної ініціативи забажали поїхати. Ми навіть не очікували такого. Тобто, голосування в Верховній Раді обурило людей. Більшість черкащан не сприймає Пенсійної реформи такою, як вона є. Участь в акції брали депутати обласної ради, районних та міських рад, – розповів Анатолій Бондаренко. – Але, на жаль, п’ять рядів «Омону» не пустили нас по дорозі.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 ДеБЮТ? 20.07.2011 21:02
А де Гресь та Томенко?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Герман 19.07.2011 12:31
я би сказав - типові БЮТівці
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 вітя бульба 19.07.2011 11:16
ТОЛЯ! Потрібно, активніше козу в Києві водити, тому що є інформація, що перша сотня списку до Верховної Ради забита!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Груня 19.07.2011 09:03
Типові баламути, майстри шухера.. Їм би в рекетири йти, а не депутати.. :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100