реклама

реклама

Голова облради Валентина Коваленко Вважає, що проти неї розгорнули інформаційну війну. Так вона відреагувала на публікації в інформагентстві УНН нібито про ї негативне ставлення до переселенців зі Сходу. Валентина Михайлівна вважає, що її слова, на які посилалося інформагентство, були вирвані з контексту.


«Ніяких рішень і розпоряджень щодо переселення втікачів зі Сходу у зону АТО чи щодо їхнього працевлаштування деінде я не приймала. Розумні люди зрозуміють, що для цього в мене немає і відповідних повноважень. Півроку тому на координаційній нараді обговорювали неадекватну поведінку декого із переселенців, які ображали партіотичні почуття черкащан. Тоді я сказала саме про таких людей, які вчиняли вандальські дії щодо пам’ятників і брутально себе поводили, що краще, щоб вони свою енергію спрямували на відбудову Донбасу, зруйнованого сепаратистами і російськими найманцями. Ці випадки були висвітлені в обласній пресі і набули широкого розголосу у суспільстві», – пише на своїй сторінці у «Фейсбуці» Валентина Коваленко.

«Цим тепер скористались інформаційні кілери, найняті земельним рейдером. Вони виклали у мережу відео зі зміненою датою, щоб люди думали, що це було сказано тепер і саме в тому контексті, щоб демонструвати людям моє начебто вороже ставлення до переселенців. Хоча насправді і обласною радою, і мною особисто надається усебічна підтримка цим знедоленим українцям. На ці брехливі закиди вже відреагували декілька столичних високопосадовців, зокрема, Міністр соціальної політики України Павло Розенко і член політради «Батьківщини» Андрій Павловський. Вони не були ознайомлені зі справжнім станом речей, і цей підступний трюк ввів їх в оману. Шкода, що вони поспішили звинуватити мене, не знаючи справжнього стану речей.

Прикро, що цю брехню підхопила низка всеукраїнських видань, журналісти яких повелись непрофесійно, не звернувшись до мене по коментарі.

Напад на мене – це логічний наслідок моєї принципової позиції у боротьбі із земельою мафією. Я виступила на захист законних інтересів і прав селян кількох районів Черкащини, які потерпають від дій земельного рейдера. Але усі ці злостиві та неправдиві інструменти інформаційного тиску не змусять мене змінити думку і припинити відстоювати інтереси громади і простих людей», – наголосила Валентина Коваленко.

реклама

Коментарі  

 
-7 #14 Черкащани 25.05.2015 13:19
Валентино Михайлвно, не звертайте увагу на заздрівників і хабарників. Ви для них як кістка в горлі, от вони й бісяться. Не знають як Вас укусити. А Ви - молодець! Тримайтеся! Показяться й перестануть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #13 черкассы 25.05.2015 12:41
Цитую Мирослав:
Особа з такими людоненависниць кими поглядами не має права працювати на державній службі. Куди дивиться прокуратура?



Поддерживаю!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #12 Фотограф 25.05.2015 09:23
Вот и началось. Началась превыборная гонка, за которой опять нет времени и тем более заботы о людях.
Нет, почему....
На словах, особенно на митингах, с тиливизеров... будет продемонстриров ано столько хотения и желания "поработать" во власти на благо народа... главное проголосовать за "хотетелей"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #11 Вчитель 25.05.2015 08:41
Відчувається школа Даценка: подивіться його розмови про "ж..дів" та Яценюка - і все стане ясно. Справа не в тому, коли головиха сказала, справа в тому - що так думає її оточення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #10 Проня Прокопівна 25.05.2015 08:38
Валентина Михайловна, не обращайте внимания - то все не образованные :P , продолжайте в том же духе!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #9 Патріоти України 25.05.2015 08:36
Запитання до Служби безпеки та Ткаченка: хто дає право на Черкащині розпалювати ворожнечу між Сходом та Центральною Україною? Якщо голова ради виголошувала такі промови ЩЕ В ГРУДНІ - потрібно було негайно провести службове розслідування і відправити у відставку. Згадайте Тягнибока - який на Говерлі закликав "бити ж..дів" - негайно був виключений з партіїї "Наша Україна". Потім розповідав, що "не так зрозуміли", "слова були вирвані з контексту", "медійники розповсюдили провокацію".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #8 Хм 25.05.2015 08:25
Та кому ти потрібна щоб наймати кіллерів??? тобі головне не мішати і дати побалакати - сама себе покажешь так шо ніякий кіллер і не зможе....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #7 патріоти 25.05.2015 07:08
ВИДНО, ШЛЯХ ДО ОБДУРЮВАННЯ ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ ПЕРЕКРИВАЄТЬСЯ! ТАК ЗАЛЕМЕНТУВАЛИ, НАЧЕ СПРАВДІ ТУРБУЮТЬСЯ ПРО ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ. ЗНАЄМ ВАС ТАКИХ "БЛАГОДІЙНИКІВ" А ВИ, МИХАЙЛІВНА НЕ РЕАГУЙТЕ НА КРИКУНІВ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 Боянна бувальщина. 24.05.2015 22:11
"В часи минулі, Баба Яга, Василиса Премудра, та інші казкові герої сьогодення, були зараховані до Черкаського педінституту. Баба Яга на філфак, Василиса-в паралельне крило,-на фізмат.Іван Дурак в ті часи, набирався уму-розуму на "Дурфаці", названому в його честь і який був тоді розташований майже напроти "Лакомки", поряд з "Дитячим світом". Іван Царевич-порсався з своїм луком межи жаб на "Жабфаці",їх на свою стрілу наширюючи,стріл ки забиваючи.З Іваном поруч. Через рік-зустріч всих казкових героїв на весіллі в Шиші, - Йван, Василиса, Баба, Скуба, Кіса, Пільцик. Орли!Зібралися наші герої, черговою чарочкою "бурячихи" оттрапезнічав, й ділються враженнями від пережитого за перші два семестри. Почала Василиса. Я,-каже вона, хоча і найстрашніша на фізматі, але найкраще за всих вчуся! І тут як підхопиться Баба, та як закричить:"Це поклёп! Це рейдери найняли проти мене кіллерів!! Я хоч і найгірше вчуся, але я-найгарніша на філфаці!!!". Кіса не витримав наруги й кунаки витягли його з "шатра"".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Селянин 24.05.2015 19:41
За такі слова про переселенців посадовець повинен ідти під суд. А вона хороводи водить. Сиділа б в Білозір`ї і вірші писала про форелі. Дивись і окунь припливе! :D :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100