реклама
Sucurity Police

реклама

Цього року Черкаський лісгосп планує закупити ще один трактор

Цього року Черкаський лісгосп планує закупити ще один трактор

Новий трактор МТЗ-82 закупив для Дубіївського лісництва Черкаський лісгосп. Як повідомляє прес-служба лісового господарства, коштує він 174 тис. грн.  

За словами директора ДП «Черкаське лісове господарство» Андрія Пустовіта, оновлення транспортного автопарку є одним із головних завдань для підприємства, оскільки майже на 80% техніка є застарілою. І якраз старі трактори – найгостріша проблема, оскільки вони виконують всі первинні лісогосподарські заходи, та ще й задіяні в протипожежних.

- В лісництвах є трактори віком 20 і більше років, - каже пан Пустовіт. -  Щороку на ремонт застарілого транспорту та закупівлю запчастин лісгосп витрачає значні кошти, сума яких за підрахунками фахівців дорівнює вартості нового трактора. Тож експлуатувати застарілу техніку, яка швидко зношується у зв’язку зі специфікою лісогосподарських робіт, недоцільно і фінансово.

Цього року лісгосп планує закупити ще один трактор. Тендер на його закупівлю проведуть 29 липня.  А придбаний для Дубіївського лісництва трактор використовуватимуть ще й для виробничих потреб Білозірського та частково Руськополянського лісництв.

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Стріха 19.07.2011 12:44
/***/ знав що понад 20 років витворяв, просто закупляв із біржі б/у техніку, а нолву техніку купляв в приватне підприємство своєї доньки, з якого потім орендував лісгоспами, оце і вся комбінація
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100