реклама

реклама

Під час проведення перевірки діяльності товариства "Черкаська продовольча компанія", яке займається виготовленням м’ясних виробів, оперативники черкаського Управління державної служби по боротьбі з економічними злочинами (УДСБЕЗ) виявили 648 тон цукру вартістю понад 6 млн. грн.

Як повідомив начальник ГУ МВС України в Черкаській області Валерій Дерновий цукор-пісок оперативники виявили у складському приміщенні серед копченостей та різних ковбас. Дивним виявилось те, що цей солодкий продукт виявився абсолютно "безхозним".

Міліціонери налічили 12978 мішків цукру, кожен вагою в 50 кг. Ніяких документів на цукор у керівництва товариства не виявилося і по бухгалтерських обліках він ніде не значиться. Перевірили і документацію на цей цукор у підприємства-виробника, яке було вказано на маркуванні мішків з цукром, – цукровому заводі в місті Оржиця Полтавської області, – та й тут диво, цукор-пісок в кількості 648 тон (а це 10 товарних вагонів!) на адресу товариства не поставлявся.

Отже по документам цього цукру в природі не існує, але фактично, він є – доволі чітко матеріалізований на ЧПКовській базі. Нині на цукор накладено арешт. Оперативники розшукують його власника.

Джерело: ВЗГ ГУ МВС України в Черкаській області

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 Однополчанин 12.08.2010 21:09
А это пан Пирог себе на чайок сообразил
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100