реклама

реклама

Здавалося б безневинна дискусія про місце проведення урочистостей для випускників уманських шкіл завершилася сваркою та погрозами.

20 травня сайт «Вечірня Умань» повідомив, що більшість директорів шкіл звернулися до міського відділу освіти з проханням скасувати цьогорічні урочистості в центрі міста з нагоди випуску одинадцятикласників. Але в.о. міського голови Олександр Цебрій повідомив виданню, що має однозначну думку: випуск у центрі міста має бути. «Тому ми зробимо все, щоб у школярів було це свято», – додав Цебрій.

Наступного дня, 21 травня народний депутат від Умані Антон Яценко написав на своїй сторінці у «Фейсбуці», що Цебрій «погодився не псувати дітям свято і дозволив провести урочисту частину випускного вечора на центральній площі» після його, Яценка, звернення. Додано й фотокопію звернення від 19 травня.


Після цього уманський активіст В’ячеслав Зозуля у своєму дуже емоційному повідомленні у «Фейсбуці» зазначив, що нардеп Яценко не має відношення до рішення, ухваленого Цебрієм. При цьому Зозуля висловив переконання, що нардеп у день випуску «навіть носа в Умань не покаже», бо його спустять по сходах виконкому. Зозуля додав, що це не погроза, а «дружнє попередження».

У свою чергу, Антон Яценко в тому ж таки «Фейсбуці» відповів активістові Зозулі, що він, Яценко, – народний депутат, а отже може зустрічатися з виборцями «незалежно від побажань усіляких псевдо-активістів». Нардеп висловив переконання, що Зозуля діє за вказівкою в.о. мера Олександра Цебрія. Зозулю та інших активістів він зарахував до числа так званої «шпани», яка торік обсипала його, Яценка, борошном і тепер погрожує йому. Найцікавіший у пості Яценка постскриптум: «Змушений визнати, що В’ячеслав Зозуля поводиться, м’яко кажучи, неадекватно, а тому вже звернувся до правоохоронних органів з вимогою затримати пана Зозулю та призначити йому примусовий психіатричний огляд, щоб він не зашкодив, ані собі, ані оточуючим».

На цей момент останнім пунктом у листуванні нардепа і активіста є пост В’ячеслава Зозулі, в якому той повідомляє, що Антон Яценко телефонував йому і пропонував зустрітися «по-чоловічому» і без участі охорони нардепа. Але для цього Зозулі було потрібно їхати до Києва, і той відмовився, через що дістав звинувачення «у боягузстві». Насамкінець Зозуля нагадує Яценкові, що той при Януковичі голосував за так звані «закони 16 січня», а отже «ганьба нам, уманчанам, буде бачити Вас на випуску в Умані»...

реклама

Коментарі  

 
0 #5 Уманский Еврей 29.05.2015 22:10
Яценко прав!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Голос народу 27.05.2015 20:03
В країні війна, майже голод, а активісти розважаються. Робити більше немає чого????Боже, до чого вже докотилися. Кому цікаві Ваші "прихіатричні" війни. Активісту Зозулі ніхто не дивує, він давно робить собі імідж борця із блискавками, а уманський нардеп як міг до його рівня спуститися? Хлопці, ваші дискусії не на часі, схаменіться!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Справедливий 27.05.2015 15:29
Депутат Яценко мав би знати, що примусовий психіатричний огляд законодавством не передбачений.Тільки слідчий в рамках досудового розслідування, а суддя в під час судового розгляду справи, за наявності підстав, можуть призначити судово-психіатричну експертизу особі, яка притягується до кримінальної відповідальност і. Крапка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 lol 27.05.2015 09:57
..., эти активисты-знатоки-эксперты-во-всем - реально замахали. в черкассах вон таких на экспертизу тоже уже целая очередь)

п.с. про яценка молчу - там все и так ясно)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1   27.05.2015 09:26
Узбагойтєсь. Це ще не містечкома контрреволюція. Це тільки підготовка до неї, яку вже рік проводить черкаська депутатська шпана в союзі з активістами та пасивістами. Німе кіно. "Земля". Довженко.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100