реклама

реклама

Повiдомлення про те, що на територiї ВАТ "Темп" по вул. Горького, 27 виникла пожежа в 3-х поверховому цеху з виробництву повсті, надійшло у чергову частину Головного управління МВС області о 17:00 год.

Терміново на місце пригоди прибули працівники міліції, які оточили місце загоряння та здійснювали охорону громадського порядку до часу ліквідації пожежі. Також на місце події виїхав начальник ГУ МВС України в Черкаській області Валерій Дерновий, слідчо-оперативна група у повному складі.

Як повідомили працівники МНС, на момент пожежі в цеху працювало 5 осіб. Усіх евакуювали. Ситуацію ускладнило те, що деякий час на підприємстві намагалися самотужки погасити пожежу. Наразі є кілька робочих версій виникнення пожежі. Зокрема, порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації електрообладнання. Площа загоряння становить 600 квадратних метрів (загальна площа цеху – 4 тис. кв. м). Загиблих та травмованих немає.

Протягом двох годин пожежу було ліквідовано. Сума збитків встановлюється. Слідчим відділом Придніпровського райвідділу міліції порушено кримінальну справу.

Джерело: ВЗГ ГУ МВС України в Черкаській області, фото з сайту forum.ck.ua

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100