реклама

реклама

Лідер гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка під час презентації кліпу на пісню "Відпустка", яка відбулась 12 серпня у клубі, на березі Дніпра, влаштував аукціон. Лотом виявився жовтий "Запорожець", на якому учасники гурту катались у кліпі.

Кабріолет-Запорожець був тюнінгований у Запоріжжі, в стінах "Hot Rod Factory".

– Я зателефонував своїм друзям-байкерам, і попросив у них антикварне авто, оригінальний "Запорожець" із хутряним кермом, – розповідає Олег Скрипка. – У результаті через тиждень зателефонували друзі і сказали "Подивись у вікно". Коли я виглянув, побачив синій і жовтий кабріолети-Запорожці. Один із них ми вирішили продати на благодійному аукціоні.

Стартова ціна жовтого автомобіля була 8 тисяч гривень. В результаті його купив Руслан Олексенко за 10 тисяч гривень. Але почувши, що гроші підуть у дитячий табір для дітей з неблагополучних сімей та дітей-сиріт, який щороку проходить на Черкащині, вирішив купити авто за 20 тисяч гривень.

– Авто було зроблено за три робочі дні, хлопці працювали з 10 до 18-ї години, сидіння зроблені по фен-шую, там написано "Віра, надія, кохання, багатство", – розповів Барон Оберхаузен, автор "Запорожця". – Це авто брало участь у заходах, присвячених 50-річчю горбатого "Запорожця".

Джерело: ТСН

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100