реклама
Sucurity Police

реклама

Правоохоронці затримали черкащанина, на рахунку якого 15 крадіжок частин залізничної колії. Окрім цього, чоловік обікрав свою бабусю та вирощував коноплі.

Повідомлення про демонтаж непрацюючої залізничної колії, розташованої на околиці міста, надійшло від громадян за лінією «102».

Дільничні інспектори міліції, які прибули на місце події, побачили чоловіка, який за допомогою ломика розбирав залізничну колію. В лісопосадці, розташованій поруч, працівники міліції знайшли схованку, в якій лежало 45 металевих підкладок залізнично-дорожнього полотна.

Зловмисником виявився наркозалежний 32-річний житель міста, який вже тричі відбував покарання за крадіжки. Він розповів, що не працює, і в такий спосіб вирішив заробити на життя. На околиці міста у відлюдному місці запримітив непрацюючу колію і вирішив її демонтувати. Протягом кількох днів знімав по 2-3 підкладки, які ховав у лісопосадці. Потім планував здати їх на металобрухт.

Також під час проведення слідства працівники міліції встановили, що затриманий причетний до крадіжки мобільного телефону та ноутбуку в своєї бабусі та вирощував конопля для власних потреб. На ділянці, розташованій в лісопосадці, правоохоронці виявили та вилучили 16 кущів рослин, які були направлені на дослідження до НДЕКЦ УМВС.

За цими фактами слідчим відділом Придніпровського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками частина 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Триває досудове розслідування, інформують у прес-службі обласної міліції.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Громадянин 29.06.2015 19:06
А до вбивства Кенеді цей наркозалежний не причетний?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100