реклама

реклама

Реформи ЖКГ на Черкащині практично немає. Немає її і у районах, і в обласному центрі. Це констатував 12 серпня у Черкасах міністр з питань житлово-комунального господарства Юрій Хіврич.

– Так, в області діє лише 197 об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. У той же час по Україні їх 11 тисяч, – повідомив Юрій Єгорович. – Крім того, у вас є тільки одне підприємство недержавної форми власності.

Ведучи мову про реформування галузі, міністр зазначив, що в Черкаській області слід створити обласне об’єднання водопровідно-каналізаційного господарства. Така установа дасть можливість налагодити єдину систему управління підприємствами водоканалу, а також каналізаційного та теплового господарства.

– Тільки тоді можна буде через обласну раду, через обласний бюджет допомагати таким підприємства. Створення такого обласного об’єднання дасть можливість впроваджувати на Черкащині єдину технічну та фінансову політику, єдині ціни на водопостачання та водовідведення у рамках об’єднання, – сказав Юрій Хіврич.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100