реклама
Sucurity Police

реклама

Сьогодні у Вищому господарському суді України слухалась справа про анулювання свідоцтва на право приватної власності екс-регіонала, депутата Черкаської обласної ради Олександра Короткова на Тальнівському комбінаті хлібопродуктів.

У 2010 році Тальнівська міська рада передала своїм рішенням у приватну власність об’єкти ДП ДАК «Хліб України» Тальнівський КХП» пану Короткову.

Хід судового засідання особисто контролював член міжфракційного депутатського об’єднання Верховної ради України «Депутатський контроль» родом із Умані Максим Поляков, інформують у прес-службі МДО.

– За I півріччя 2015 року отримав десятки звернень від жителів Черкащини щодо незаконного заволодіння майном державного підприємства приватними структурами Короткова. За результатами розгляду цієї справи можна зробити висновок, чи працюють наші судді на благо України. Адже повернення у володіння держави підприємства означатиме значні надходження до держбюджету. Лише протягом 2014 року пан Коротков заробив 130 млн грн за рахунок Тальнівського КХП, – наголосив парламентар.

За словами пана Полякова, арифметика проста: державні підприємства щорічно сплачують 32% податків від прибутку, а підприємство Короткова – лише 0,84%. Тобто він заплатив 2 млн 700 тис. грн у державну казну, а повинен був 103 млн грн. Ще й до того, Коротков отримав повернення ПДВ – 29 млн від держави. Тобто 130 млн він заробляє щорічно.

Черговий розгляд справи перенесено на 8 липня.

У МДО «Депутатський контроль» запевняють, що пильно слідкуватимуть за ходом розгляду справи задля винесення прозорого і справедливого вердикту.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 квест 01.07.2015 22:13
най Поляков крще прокоментує, чо його у п_ятницю на "Шустері" відкрито назвали кришувальником контрабасу в Одесі!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 народ 01.07.2015 21:28
хто сяде за те що предали і чи Коротков віддасть державі те що вона втратила від його махінацій?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100