реклама

реклама

Деякі обставини свого приватного життя новий прокурор Черкаської області Сергій Овчаренко розкрив на прохання журналістів під час сьогоднішньої прес-конференції.


Так, Сергій Анатолійович має житло в Чернігові, а в Черкасах живе в орендованій квартирі. Сім’ю він забрав у Черкаси. Старша дочка пана Овчаренка навчається в юридичній академії в Одесі, молодша – школярка.

До приїзду в Черкаси Сергій Овчаренко мав автомобіль ВАЗ-2171 универсал (Lada Priora), який значиться в його декларації. Цей автомобіль навесні він продав і придбав для сім’ї неновий автомобіль Nissan X-Trail, на якому і їздить.

До речі, заступник прокурора області Володимир Павленко – також із Чернігівщини, але останнім часом він працював на Київщині.

– Складно покликати на роботу особу, яку не знаєш, – пояснив призначення заступником свого земляка Сергій Овчаренко. – Щоб запропонувати якійсь особі посаду, її потрібно, по-перше, знати, а по-друге, знати як досвідченого фахівця, який буде тобі надавати допомогу. Тому я керувався саме цими принципами. Призначеного нового заступника Павленка я знаю як фахівця, який має дуже великий досвід слідчої роботи... Він, як і я, практик. Я теж до призначення сюди займався слідчою роботою, був на оперативних посадах.

Крім того, на думку Сергія Овчаренка, місцевим жителям у прокуратурі дещо складніше очолювати боротьбу з корупцією та інші ділянки роботи – такі як розслідування злочинів проти майданівців. За словами пана Овчаренка, у цих злочинах задіяно дуже багато працівників правоохоронних органів, судової гілки влади саме з числа місцевих.

– Людям, які прийшли зі сторони, я думаю, буде набагато легше об’єктивно, неупереджено розслідувати і ці провадження, і ухвалюватити рішення в інших ситуаціях, які можуть виникнути в ході службової діяльності, – наголосив прокурор.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #2 адекватний 01.07.2015 23:39
Цитую Реаліст Комаров:
всі бідні як церковні миші-це похвально....

А це Ви дарма. Бідні обласні прокурори повинні ж данину в Київ поставляти, тому або прийдеться багатіти або звільнятись.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Реаліст Комаров 01.07.2015 20:52
всі бідні як церковні миші-це похвально....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100