реклама

реклама

Учора, 2 липня, судом задоволено клопотання слідчого, погоджене прокурором, та взято під варту 48-річного жителя міста Черкаси за сприяння у діяльності терористичної організації «Донецька народна республіка».

Вказана особа підозрюється в тому, що в період з лютого по червень 2015 року, перебуваючи на території Донецької області, підконтрольній представникам терористичної організації «ДНР», будучи бійцем військової частини «Первая Славянская», брала участь у бойових діях з використанням вогнепальної зброї проти Збройних сил України.

За вказаним фактом слідчим відділом СБУ в Черкаській області розслідується кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) КК України.

Наразі досудове розслідування триває, процесуальне керівництво здійснює прокуратура області, інформують у прес-службі установи.

Довідка

Ч. 2 ст. 258-3 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #5 антириг 03.07.2015 15:30
Мешканець Луцька Олег Твердохліб, який воює в «Айдарі», розповів про свій «досвід спілкування» із російськими військовими.Враженнями про війну він поділився в інтерв’ю «Фактам та коментарям».«Під Червоним Яром і Хрящувате ми зіткнулися з російським добровольчим батальйоном «Зоря». Своїх загиблих вони кидали просто під відкритим небом. Навіть документи у них не забирали. Так ми дізналися, що воювали проти кадрових військових Кантемировской танкової дивізії і солдатів 76-й псковської десантно-штурмової дивізії. Я дійсно бачив у бінокль, як вони, перед тим як йти, добивали своїх поранених товаришів і скидали їх тіла в найближчу шахту. Чому вони так чинили? Може, боялися, що ми візьмемо поранених в полон і випитаємо якусь важливу інформацію… Мені цього не зрозуміти. Ми ніколи, ні за яких обставин так не зробили б.Поранених побратимів і тіла наших загиблих хлопців вивозимо з поля бою, навіть ризикуючи власним життям», ‒ розповідає айдарівець.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #4 антириг 03.07.2015 14:58
Маразм на марше: по Киеву прошлась 5-я колонна Кремля – видеофакт
http://kiyany.obozrevatel.com/life/60159-marazm-na-marshe-po-kievu-proshlas-5-ya-kolonna-kremlya-videofakt.htm

СБУ має такі панамки теж перевірити,особ ливо хто і де їх організовує,явн о не в соцсєтях самі м...разматики зібрались.Припускаю Симоненко-Вітренко,ОБ,УПЦ МП.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 злий 03.07.2015 12:25
фото в студію,маємо знати к..та України.Вб..вцю наших солдат!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 АТО ВІЙНА 03.07.2015 12:22
РОЗ....ЛЯТИ НА СОБОРНІЙ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 народ 03.07.2015 12:21
Відкритий суд!Всенародно судити,щоб кожен міг в м...ду плюнути,щоб діти,жінки і батькі, вбитих на війні черкащан, сказали йому чого він заслуговує!Суд онлайн по Віці транслювати! :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100