реклама
Sucurity Police

реклама

Депутати залишили в порядку денному сьогоднішньої сесії Черкаської міськради питання про відставку міського голови Черкас Сергія Одарича незважаючи на те, що ініціатор – Артем Гришанов – це питання вирішив зняти.


Ініціативу залишити питання в порядку денному висловив депутат Микола Булатецький, а пропозицію Гришанова та Радуцького зняти питання він розтлумачив, як наслідок змови із самим Одаричем.

Крім того, ініціативу Булатецього підтримали і депутати із «Партії вільних демократів», яку очолює Одарич, оскільки вони впевнені, що відставка не набере достатньої кількості голосів, тому хотіли б продемонструвати слабкість позиції Радуцького.

У зв’язку з цим виникло процедурне питання – чи достатньо заяви депутата-ініціатора для зняття питання з порядку денного, чи потрібно голосування за цю зміну.

Після бурхливої дискусії головуючий на сесії секретар міськради Олександр Радуцький вирішив взяти відповідальність на себе і поставив на голосування питання про зняття спірного питання з порядку денного. Але ця пропозиція не набрала достатньої кількості голосів – забракло підтримки лише одного депутата.

Таким чином питання про відставку Одарича нібито залишилося в порядку денному.

Компромісний вихід із ситуації запропонував депутат Андрій Більда – проголосувати питання про відставку останнім в порядку денному. Але частина депутатів висловила свій бурхливий протест. Вести сесію стало неможливо і головуючий Олександр Радуцький оголосив перерву.

реклама

Коментарі  

 
-3 #1 барига у руля 07.07.2015 11:44
За год войны Украина продала мини-армию.В 2014 году Украина экспортировала более 60 единиц военной техники, а также ракетные и артустановки, стрелковое оружие.
За год войны на Донбассе Украина экспортировала 23 танка, 28 боевых бронированных машин, 6 боевых самолетов, 8 боевых вертолетов, 6 артиллерийских систем большого калибра, 1 военный корабль, а также 18 ракетных установок. Об этом говорится в сообщении Государственной службы экспортного контроля.Напомним, в 2015 году Украина возобновила экспорт танков в Таиланд. С начала года было экспортировано 10 танков нового поколения БМ "Оплот", к концу планируется отправить еще 39.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100