реклама

реклама

Киянин Михайло Пунько, який у 2013 році на перевиборах у 194-му окрузі в Черкасах очолював окружну виборчу комісію, наразі є головою виборчкому 205-го округу на позачергових виборах у Чернігові.

Фото Iрини Патлатюк

Фото Iрини Патлатюк


Вибори в Чернігові, на «вакантному» окрузі колишнього нардепа Валерія Куліча, призначеного головою Чернігівської облдержадміністрації, мають відбутися 26 липня.

Виборчий процес перебігає з великою кількістю скандалів. Зокрема, як зазначає інтернет-ресурс «Insider», в окрузі, де головними кандидатами вважаються Сергій Березенко від «Блоку Петра Порошенка» і Геннадій Корбан від «Укропу», зареєстровано загалом 127 кандидатів, у своїй переважній більшості – «технічних», тобто таких, які працюють в інтересах одного з двох основних кандидатів.

Юрист Михайло Вікторович Пунько, який представляє в окружкомі політичну партію «Сила і Честь» (керівник – радник Президента України Ігор Смешко), – дуже досвідчений організатор виборчого процесу. Під час перевиборів у 194-му окрузі 15 грудня 2013 року, коли змагалися Микола Булатецький та Михайло Поплавський, і переможцем було визнано останнього, Михайло Пунько також керував окружною комісією, представляючи, щоправда, іншу політичну силу – політичну партію «Народна ініціатива». На інших виборах Михайло Вікторович представляв: соціалістів, анархістів, Партію регіонів, СДПУ(о), кандидатів у президенти України Олександра Ржавського і Віктора Януковича.

Нинішній нардеп Максим Поляков свого часу назвав Пунька одним із «досвідчених і безпринципних маніпуляторів». Сам же Пунько, коментуючи для «Прочерку» відставку попереднього керівника 194-го окружкому Ольги Козько (репутацію якої підірвали зірвані вибори 2012 року), зазначив, що цій пані «треба в нього повчитися».

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 угу 11.07.2015 13:36
темник ригоблоку до виборів.Агенти Кремля не шкодують грошей на політтихнологів

http://www.depo.ua/ukr/politics/regionali-napisali-plan-viborchoyi-kampaniyi-dokument--11072015180000
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100