реклама
Sucurity Police

реклама

stoavto Працівники обласної податкової служби перевірили 14 автомобільних мийок. На всіх виявлено порушення законодавства при виплаті зарплати. Зокрема, нарахували 24 неоформлені працівники. Один з власників автомийного бізнесу не пустив податківців на перевірку. Запевнив, що не має жодного найманого працівника, робить усе сам і усі шість боксів обслуговує особисто. Як повідомляє прес-служба ДПА в Черкаській області, матеріали на підприємця передали в прокуратуру.

 «Цей випадок – неприємний виняток у практиці перевірочної роботи податкових органів, - прокоментував ситуацію перший заступник голови ДПА в Черкаській області Володимир Коломієць. - Законослухняний платник, як відомо, працює прозоро і одразу надає для перевірки усі документи. Відповідно, платникові, який поводиться зухвало і перешкоджає податківцям у виконанні їхніх обов’язків, і тим самим наражається на неприємності, є що втрачати.  Доки ми не перевіримо автомийку і не переконаємося, що її власник працює за законом, не використовує працю «нелегалів», не виплачує тіньових доходів, об’єкт не працюватиме. Це принципова позиція».

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 Думающий 27.07.2011 19:39
Ну работает парень, одну намылит, вторая пока сохнет, третью тут же полирует и т. д. :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Екологія 27.07.2011 16:56
Якби ще заодно перевірили,куди ці автомийники зливають воду після миття авто.Більшість з них зливає неочищені стоки прямо в каналізацію.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100